Milyen élményed kapcsolódik Miskolchoz? Mit gondolsz róla?
Nászutunk egyik állomása volt. A lillafüredi Palotaszállóban töltöttünk két napot. Nagyon szép környék, Miskolc is kezd az lenni.
Viszont a két nap alatt háromszor kötöttek belénk, "gyerekek", kétszer kis utcákban, a harmadik alkalommal meg villamoson. Azért nem élnék ott...
Én miskolci vagyok. Jó a sok rendezvény, de csak a belvárost vikszolgatják, pedig más városrészre is ráférne, hogy rendberakják (kitakarítás, oda nem való lakók kilakoltatása). Az Avasnak is, meg a Vasgyárnak is vannak jobb és rosszabb részei. Az egyik legjobb rész a Tampere vr. és Bodótető.
Laktam Pesten is, de itt jobban szeretek, mert nem olyan őrültek háza, mint Pest.
Egyrészt. Miskolcon mindig átszálltam , sokat várakoztam a Tiszain, és a legjobb barátnőm ott lakott Ezért nagyon szeretem.
Másrészt ott halt meg apukám a kórházban és ott intéztem a hivatalos papírokat is. Azóta nem voltam ott...:(
*ajánlatos
bocsi, csak más szó járt a fejemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!