Byosci kérdése:
Milyen környék a Kálvária tér? Érdemes ott albérletet kivenni egy párnak?
Figyelt kérdés
Adott egy lehetőség, hogy a párommal kivegyünk a Kálvária téren egy albérletet, de egyikünk sem jártas arra. Sok rosszat olvastam eddig róla, de mind több éves írás volt. Milyen arra most a helyzet? Oda költözzünk?2016. máj. 5. 22:21
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok naprakész, lassan 10 éve, hogy a környéken laktam. A nyolcker felfutóban van, de a Kálváriából nyílik gettós rész is, meg normális utcák is.
Szóval nem vagy előrébb a válaszmmal, bocs :D
De egyébként engem sosem ért semmi atrocitás.
2/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan a kálvária téren van a lakás. 1 éves szerződést kellene aláírni, ezért lenne fontos tudni, mennyire élhető a környék.
2016. máj. 5. 22:51
3/5 anonim válasza:
Nem túl jó környék, én nem költöznék oda.
5/5 anonim válasza:
Őszintén szólva ez a 8. kerület belseje, és pont az a gettós rész, amit nem igen ért el a felújítás. Elég rossz hírű egy környék a mai napig. Én a közelében jártam már fényes nappal - hát éjszaka nem mernék oda menni (pedig csak átutazóban voltam). Elég rossz arcokat lehet látni arra felé. Én a helyedben nem mennék oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!