Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki, hogy nem tudok egyet...

Ciki, hogy nem tudok egyet lenne kartyajatekot sem jatszani?

Figyelt kérdés

Valahogy kimaradt az eletemböl...7 es vagy Poker stb...

Dominozni szeretnek megtanulni, de nem ertem a jatekszabaly leirasat...vannak olyan oldalak ahol meg lehet tanulni jol jatszani ezeket ?

2016. máj. 3. 10:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi az elgepeleseket...a tablet javitja a szavaimat
2016. máj. 3. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a dominó szabályait sem érted, akkor tényleg valami kimaradt az életedből, de erről nem feltétlenül te tehetsz.

Voltak kreatív, készségfejlesztő játékaid gyerek korodban?

Cikinek nem ciki, mert biztos más dolgokban jó vagy, de bizonyos problémák megoldásához az életben sokszor nagyon fontos az az érzék ami az ilyen játékokhoz kell.

2016. máj. 3. 11:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt. Igen , nagyon erdekes dolog, mivel pontosan mostanaban fedezem fel a hianyossagaimat amikröl irsz...nem voltak logikat fejleszto jatekaim...25 eves vagyok..öt nyelven beszelek, viszont neha egyszerü dolgokat nem ertek mint peldaul a jatekot es matekbol is gyenge vagyok... zavar ez a helyzet es hatrlaltat sokmindenben...szegyenlem is...ha most elkezdenek foglalkozni ezekkel akkor ugyanugy be tudom hozni a gyerekkori lemaradasaimat?
2016. máj. 3. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
2. voltam. Semmiképp nem veszítesz, ha elkezdesz vele foglalkozni, lehet már nem úgy ragad meg benned, mintha gyerekként kezdted volna, ergo azzal nősz fel, de hátrányod nem lesz belőle. Plusz tudás sosem hátrány, és sosem késő elkezdeni tanulni bármit. :-) Sok sikert.
2016. máj. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!