Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki, milyen hülyeséget csinált...

Ki, milyen hülyeséget csinált részegen?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Én még semmit.

Tibi atya tudna válaszolni. ;)

Üdv!

2016. ápr. 30. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Még soha nem voltam részeg.
2016. máj. 1. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Sem az emlékeimet, sem a gátlásaimat nem veszítem el.
2016. máj. 1. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Beleokádtam a csapba és az eldugult. A tanárom hárította el a dugulást. :D
2016. jún. 23. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Lecsúsztam a metró mozgólépcső szélén párszor, lementem a sínek közé is metrónál.

Egyszer vidéken buliztunk egy öreg fazonnal, aki miután lerészegedtünk kitalálta, hogy táncoljunk meztelenül az MTV videoklippjeire míg ő kameráz, mi haverok meg mind benne voltunk. Utólag értem, hogy az illető homi/biszex/pedofil volt, akkor ott nem esett le, ilyen 17 lehettem.

Egyszer levonatoztam éjfél körül valami ismeretlen vidéki faluba, ahol bementem egy nyitott kapun, felmásztam a ház tetejére egy lépcsőn és létrán, a tetőn lepisiltem, ordibáltam, majd amikor kijöttek fegyverrel még én fenyegettem őket... utána kúszva menekültem a kukoricásban a rendőrautók szirénája közepette.

Egyik szilveszterkor egy folyó jegén kézből akartam indítani egy rakétát (azt hittem elszáll a teteje, de valójában levitte volna a karomat ha nem dobom el utolsó pillanatban).

Egyszer megcsöcsörésztem egy nagyon dekoratív csajt a nyugatinál (csak finoman), amiért 2 hatalmas pofont kaptam (megérdemeltem).

Most hirtelen ezek jutnak eszembe.

2016. jún. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!