Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt a verset én írtam. Mivel...

Ezt a verset én írtam. Mivel nem rég kezdtem így tom kell még gyakorolni. Tetszik valakinek? XD

Figyelt kérdés
eddig 44 verset irtam amit most ide le fogok írni tom hogy nem rímmel igy szabad versnek készült..:D
2010. ápr. 7. 21:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Mint mindent szerintem a versírást is lehet gyakorolni, szóval nem kell 44 vers után leírni valakit. A szókincset lehet fejleszteni és azt is hogyan fejezzük ki magunkat, én is írok egy közhelyet, gyakorlat teszi a mestert.

Nem értem miért kell valakinek elvenni a kedvét olyan szép dolgoktól mint a versírás, ezt persze a bunkó válaszokra értem és nem a kritikákra.

A kérdezőnek meg annyit csak így tovább, és meglátod idővel ha nem adod fel kiváló verseket fogsz majd írni :)

2010. ápr. 8. 18:50
 22/28 anonim ***** válasza:
A zseniknek is ritkán sikerül elsőre. Gyakorolj.
2010. ápr. 8. 18:53
 23/28 anonim ***** válasza:

Senki se a fenomenális nagy művével kezdte. Az azonban, hogy egyedül vagy, depressziós, és nem értenek meg, nem biztos, hogy művésszé tesz még, és jó vers alaptéma. Lehet, hogy alapból nem iylen vagy, de itt nekem ez jön le.

Miért nem lehet a szépről és jóról írni? Amikor a világban annyi a rossz, az ember vidám verseket akar hallani.

2010. ápr. 8. 20:15
 24/28 A kérdező kommentje:

nem tom..

valahogy mindig az ilyen versek ragadtak meg..

mert akár hogy is nézzük az életben több a szenvedés mint a boldogság..

így csak a valóságot írom le..

József Attilától is csak az ilyeneket szeretem..:D

2010. ápr. 8. 20:21
 25/28 anonim ***** válasza:
Én csak a Szabad ötletek jegyzékét szeretem tőle.
2010. ápr. 8. 21:02
 26/28 A kérdező kommentje:
21:2 elhiszem..:]
2010. ápr. 8. 21:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem szép.:)
2010. ápr. 12. 14:41
 28/28 A kérdező kommentje:

tényleg?:D

jó tudnixD

nah kemény 2 embernek tetszik..:DxD

2010. ápr. 13. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!