Nem unjátok még az rtl klubon ezt a sok Bud Spencer és Harry Potter filmeket?
Egyetértek az utolsóval:D
Kérdező ha kultúrára vágysz, azt ne az RTL klubbon keresd, sőt, elég kevés kulturális film megy a tévében.Járj színházba vagy olvass ha ennyire igényleg a kultúrát, abba meg ne köss bele hogy más mit szeret.
Én személy szerint nagy Harry Potter rajongó vagyok, bár inkább a könyveké mint filmeké, de mivel a HP filmek a gyerekkorom elég nagy részét tették ki, így mindig jó érzés újranézni a részeket, akár 20-adjára is.
Ha nincs új műsor a tévében épp akkor mindig a Harry Pottert nézem, magyarul vagy angolul, mindig van benne valami új, valami amit eddig nem vettem észre, és ugyanúgy élvezem. Emellett pedig változatosan olvasok, filmeket nézek,színházba járok, szóval nem hinném hogy kulturálisan megrekedtem, egyszerűen csak ahogy előttem is írták, van amit nem lehet megunni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!