Milyen közösségek, találkozások vannak Szegeden ahova tinik is mehetnek?
Olyan helyre gondolok ahova tinik is nyugodtan mehetnek, lehet beszélgetni és új embereket megismerni. Most nem a bulizó helyekre gondolok. Normális, baratságos, befogadó közösségre gondolok, ahol mellőzve van az alkoholfogyasztás stb.
Amúgy 15 éves lány vagyok.
jajajajt túl sokat akarsz te. mellőzve van az alkoholfogyasztás? és az miért?
meg mi az h nem, bulizó hely? hanem? tanulni akarsz menni vhova este?
Én is a református közösséget tudom ajánlani. A te korodban nem jártam ilyen helyekre, mert attól féltem, csupa karótnyelt alak van ott és még bepenészedem a végén. Mostmár tudom, hogy tévedtem, nagyon jókat lehet nevetgélni is velük, szórakoztató, kedves emberek, általában hetente találkoznak. Nem veszítesz semmit, mert ha nem tetszik, bármikor hazamehetsz, és kerülheted őket a jövőben. Nem fognak üldözni, ez nem szekta. :) Különféle programokra is lehet jelentkezni, már írták előttem.
Én az itt lévő gyülekezetet ismerem: Szent-Györgyi Albert utca 6-8. (a Napfényfürdőnél) (Telefon: (62) 430-807, e-mail: ujszeged@ref.hu)
Kisifi
Péntek délután 16 órakor találkozik a középiskolás korosztály.
Bibliai témákról és a fiatalokat érdeklő kérdésekről folyik a beszélgetés. Jobb időben kirándulásokat, biciklitúrákat rendeznek. Gyakoriak a közös sportesemények, focimeccsek. Évente néhányszor egy-egy hétvégét vagy nyári hetet is együtt töltenek hozzáértő felnőttek és egyetemisták társaságában.
Énekkar: péntek 19 óra
Így találhatsz oda: [link]
A szokásos heti rendtől az aktuális hirdetés eltérhet. A nyári hónapokban sok heti program szünetel, az aktuális hirdetés szerint. Ezért érdemes érdeklődni, mielőtt odamész. Ha már összebarátkoztál pár fiatallal, enélkül is összejárhattok, úgy, mint másokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!