Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy a magyarok...

Tényleg igaz, hogy a magyarok szétlopják a hoteleket?

Figyelt kérdés
Akik külföldön dolgoznak hotelekben. Hazahordják a tusfürdőket, kávét, törölközőket, ágyneműket.
2016. márc. 30. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Igen, igaz... de minden kelet-európai népre is igaz... sőt, a világ összes prolijára igaz... Aki ilyesmihez fér hozzá, az ilyesmit lop, aki meg kötvényekhez, részvényekhez és bankbetétekhez, az meg azt lopja el.
2016. márc. 30. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Igaz, a magyarok többsége MINDENT ellop, amit csak lehet
2016. márc. 30. 14:07
 3/4 anonim válasza:
Én is ezt tapasztaltam,hogy a magyarok nagyon lopósak,a másik személyes holmiját is gond nélkül ellopják ha tehetik.
2016. ápr. 4. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, de most hoteles dolgozókról beszélek. tudom, hogy lopnak. Nekem a koliban mindig kilopták a kajámat a hűtőből, és hófehér magyar volt mind.
2016. ápr. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!