Én legszívesebben kidobnám az összes tankönyvemet vennék egy tabletet/laptopot és arra tölteném rá a könyveket pdf-ben ... Csak hogy az a baj hogy a legtöbb könyv nincs meg pdf-ben és hogy kedves tanáraim még az őskorban kapták a diplomát így nagyon elleneznék azt ha én önkényesen elkezdenék laptopon jegyzetelni/olvasni stb ...
2016. márc. 23. 21:54
3/8 anonim válasza:
Baromság amit a kettes válaszoló ír!
Hogy tudnál egy tableten kihúzni, aláhúzni, bekarikázni dolgokat?
A könyvek, jegyzetek sokkal fontosabbak.
Millió egy tankönyv van fent a neten vagy olvasmány, de érdekes módon amikor HASZNÁLTAN meg akarom venni egyiket vagy másikat akkor pofátlanul sok pénzt kérnek el érte.
Akkor nem lehet annyira elavult a könyv.
Bár kedves 2-es hozzászóló ha annyira feleslegesnek tartod a tankönyveket akkor szívesen megvásárolom tőled.
2016. márc. 23. 22:02
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem járt le.. Én személy szerint sosem tudtam monitorrol magolni, és ahogy az előző is írta, nem tudsz normálisan kiemelni/bekarikázni stb. dolgokat. A könyveket könnyebb használni szerintem. És pl nekem fotografikus memóriám van, szóval egy zh közben sokszor magam előtt látom a konkrét oldalt és pl eszembe jut hogy itt ez a szakadás vagy ott ez a kép vagy a formázása és sok minden eszembe jut így a szövegből is, jobban meg tudom könyvből jegyezni.
2016. márc. 23. 22:36
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem.
Egyetemen nem szokott minden elhangzani az előadáson, és ami elhangzik, abból se kerül fel minden egyes szó a Power Pointra (ha egyáltalán van Power Point), és mindent minden előadáson lejegyzetelni is képtelenség.
Monitorról pedig nagyon rossz tanulni. Egyetemünk egyik intézete kiadott egy E-tankönyvet, de szinte mindenki ki is nyomtatta...
2016. márc. 23. 23:37
6/8 anonim válasza:
Értelemszerűen nem járt le mivel még használják.
2016. márc. 23. 23:48
7/8 anonim válasza:
Kettessel értek egyet, teljesen felesleges kivágni egy fél erdőt a papír miatt, amikor vannak könyvolvasók.
Miért ne lehetne bekarikázni? Érintőképernyőn végighúzod az ujjad, a program pedig megjegyzi, melyik szövegrésszel tetted.
A tankönyv ideje nem járt le természetesen, csak a papíralapú tankönyvé.
2016. márc. 24. 09:22
8/8 anonim válasza:
Saját tapasztalatom, hogy sokkal jobban mentek az olyan vizsgáim, ahol nem hagyatkoztam kizárólag számítógépen szerzett tudásra (itt a begépelt jegyzeteket, online könyveket, power point-os diákat és hasonlókat kell érteni). Papíron sokkal jobban rá tudok koncentrálni. További probléma nekem, hogy a gépen sok minden elvonja a figyelmemet. Gyakran veszem észre, hogy tanulás közben az interneten lógok, és így sokkal kevésbé tudok az anyagra koncentrálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!