Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Korruptnak számít ez a rendőr?

Korruptnak számít ez a rendőr?

Figyelt kérdés
vidéki kisváros, kérdeztem ismerősömet tud-e valakit aki ad el házipálinkát, elvitt egy ismerőséhez aki szívesen állt rendelkezésemre és meglepődtem mikor kiderült hogy rendőr. olyan természetesen zajlott az egész, nyilván nem csak én vettem tőle, kedvesen el is beszélgettünk de azért fura hogy pont a törvény embere művel ilyeneket vagy nem is kéne rajta meglepődni?
2016. márc. 21. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennek mi köze a megvesztegetéshez?
2016. márc. 21. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem korrupt, az mást jelent. Nem élt vissza a hatalmával haszon reményében.

Ettől függetlenül nem törvényes amit csinál, de általános. A politikusok pont ilyen emberek, nem a politikusok teszik ilyen haszonlesővé az embereket, hanem az emberek és a közülük kikerülő politikusok alapból ilyenek, ez a szomorú. Mindenki ott csal az összes létező adóval, járulékkal, kötelezettséggel ahol tud és próbál minél többet kisajtolni (jogtalanul is) a közösből. Van aki saját kicsi hatalma miatt kicsiben, van aki a nagy hatalma miatt nagyban.

2016. márc. 21. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk. A pálinkafőzés és eladás meghatározott módon, törvényes. Nem régóta, de ma az. És olyant sem tartalmaz törvény, hogy ki főzhet pálinkát. Csak olyant, hogy mi módon. Tehát maga a kérdésfelvetés is értelmetlen.

Nem tudom, képzeteidben milyen eg rendőr. Én azt szeretném, ha ugyanolyan lenne, mint a többi ember. Akkor is, amikor dolgozik. Hiszen munka közben mindenki a (tisztességes) munkájának felel meg.

2016. márc. 22. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!