Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudok én ezen már válatotani?...

Tudok én ezen már válatotani? Magányosnak érzem magam, és mindenhol csak másodlagos vagyok :S

Figyelt kérdés
Folyamatosanclódtam az útóbbi héten, akit a legjobb bnőmnek hittem, annak csak másodlagos vagyok egy másik lány maitt, úg érzem ki közösítenek, nem tudok barátokatszerezni. És magányosnak érzem magam iszonatosn, ma is úgy ébretem, hogy mi étlme is van élnem, mikortudom h max csak a szüleimnek hiányoznék, bár kitudja. Nem byrokitthon emgmaradni,d e nins mt csináljak, ahova mennék városba nm engednek, emrt olyan emberekel akarok menni akiket csak netről ismerek, onnan vszont pedig nagyon jól, és szeretémőket meismerni. De anyum félt,és minden. Értem én, de bíízokabban a 2 lányban, és nem vagok naiv.
2010. ápr. 2. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Van, hogy az embert a legjobb barátja bántja a legjobban. Ezért érdemes több vasat tartani mindig a tűzben.

A netes ismerőseidről: vmi olyan helyre menj velük, ahol sok ember van és konszolidált és mindez nappal, ezért relatíve biztonságos... lehet h nem is lányok. XD

2010. ápr. 2. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Két vasat tartania tűzben... van egy másik bnőm ali a legjobb is csakohy személyes okok miatt ki kelelt költözzek Görögországba ezért elveztettem őt. Azzal a két lánnyal pedig olyan helyent laálkoztam volna hol tömeg van, és hasonló csajok ( van most ez az örület Bp-en, h forgatnak és ott) ésolyan internetes társaságból ismerem ahol az emberek megbízhatóbbak.

az fája legjobban a barátnő kérdésben, h akit én annak hittem itt tegnap így elkzdett ordibálni: h mit csináljak xy a lejioobb barátnőm , ez ma te leszel mindig a másodlagos. Meg állandoan kiritzálja az életemet, közöségben való elhelyeszkedésemet, viszont más akivel iggazáán tudnék bezsélni nincs. De most ő a legjobb bnőjévelengem elcserélt egy sokkal menőbb csajra, aki utál engemet, és egyre jobban kizárnak engme mindenonnan...

2010. ápr. 2. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd ott őket, keress más barátokat - látod ők is ezt tették. Attól meg ne parázz, hogy nem tudsz majd mással ugyanúgy beszélgetni - a barátkozás elején talán nem is, de hidd el, 1 idő után ugyanolyan bizalmasan fogsz tudni mással is dumálni. Olyat meg ne mondogass magadban, hogy "de úgysem tudok". :) Muszáj nyitni az emberek felé. Később is, ha felnősz, a munkatársakkal stb is "barátkozni" kell vmilyen szinten, de legalábbis hatékonyan kommunikálni velük. Ez csak 1 átmenet az életedben, tégy érte, hogy változzanak a dolgok. Peace
2010. ápr. 6. 15:48
 4/4 A kérdező kommentje:
De én az osztályomból szeretnék barátokat, haverokat szerezni, hisz egész nap velük vagyok. Más osztályból összehaverkodtam most egy csajjal, de őt alig látom, és messze lakik tőlem :S. Az osztályomon belül már nem lehet barátokat szerezni, mert mindenki visszautasít. Gondolkoztam már azon, hogy kéne egy tiszta lap, hogy ne legyek megbélyegezve az alsóból maradt jókislányságommal. Viszont a szüleim nem akarnak sulit váltani, mert hogy már csak egy év van a gimi-ig, és bírjam ki .:S
2010. ápr. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!