Az IKSZ könyvbe (Iskolai Közösségi Szolgálat) egy héten hány órát lehet teljesíteni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 09:49
1/4 anonim válasza:
Szia! Ilyenre nincs kikötés, annyi van, hogy napi max 3 óra, és a közlekedés nem számít bele. Heti, évi az tök mindegy. Vagyis ha napi 3 óra a max, akkor nyilván heti max 21 lesz, de ez már csak logika :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én úgy hallottam a suliban, hogy ez is meg van szabva. Sajnos nincs nálam a könyv és nem tudom megnézni. Érettségi előtt állok, egy picit meg voltam ijedve, mert nekem egy teljes hétre minden nap be lett írva naponta 3 óra.
2016. márc. 6. 10:08
3/4 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem csak hétköznapra.
2016. márc. 6. 10:08
4/4 anonim válasza:
Akkor sztem nincs mit félni:)
De ha nagyon aggódsz, akkor csinálj még addig pár órát, hogy a kákán csomót keresők is boldogok legyenek, és akkor biztos nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!