Miért szekálják folyton a kövér embereket? Akiknek valami más hibája van, azt is így nyíltan a szemükre vetik?
Mert a teltség jobban szembetűnik, mint mondjuk valami negatív belső tulajdonság.
De lehet csak ezt tudták Benned kipécézni.
Az a legjobb, ha nem mutatod ki, hogy bánt ez dolog.
Amúgy meg primitív emberek imádnak ilyenekről pletyizni.
Nekem volt egy lakótársnőm, 32 évesen iszonyú ráncos volt, szarul öltözött, csúnyán sminkelte magát, mégis azt hitte a 42 kilója felhatalmazza, hogy leszólja az én külsőmet(170cm/65kg).
Előző voltam.
Pont azért, mert azt várják, hogy majd feladod.
Lehet, hogy ők pl. képtelenk lennének ilyen kitartásra, és irigyek.
Miért, hazudjon a szemedbe, hogy de jól nézel ki?
Ha az, amit mond, igaz, akkor ne megsértődj, hanem vedd a lapot.
Kérdező és arra nem gondoltál, hogy nem a társadalomnak, hanem esetleg neked kellene változtatni?
Erről a rém rendes család egyik legnagyobb mondata jut eszembe:
"A szépség belülről fakad mondást a csúnya emberek találták ki"
Azért ez nem a hazudozásról szól.Valaki írta, hogy hazudjon?De te sem mondod mindenki arcába, hogy
-büdös a szád
-ronda vagy
-sovány vagy
-kövér vagy
-hülye vagy
Értelmezve kellene olvasni a kérdést, és utána válaszolni.
Nem csak a kövér embereket szekálják. Mindenkit, akin látják hogy "gyenge", mint ahogy az oroszlánok is a gyenge/beteg állatokat vadásszák le, a velük egy IQ szinten lévő embereknek is kellenek iylen "áldozatok" hogy jobban érezék magukat. Én 170/55 kg vagyok, mégis kb minden nap "oltogatnak", mert egyedül vagyok, utálom magam és így nemsok önbizalmat sugárzok ki, hát könnyű rajtam szórakozni, úgysem csapok vissza.
Nyílván nem a 20 fős izomállar skinhead bandáknak fognak beszólogatni.
Viszont próbáld meg figyelmen kívül hagyni az ilyen megjegyzéseket, nekik sem számít semmit és 2 perc múlva már nem is emlékeznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!