Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan derítsem ki a számát?

SOS! Hogyan derítsem ki a számát?

Figyelt kérdés

A nagymamámat egy idegen felhívta telefonon, hogy az unokáját baleset érte. De szerencsére már beszéltünk a mamával az ilyen telefonos betyárokról, úgyhogy ügyesen letette a telefont. Valószínűleg pénzzel akarták lehúzni.

Vezetékes telefonról van szó. Szeretném lenyomozni a számot, aki szórakozott a mamámmal és személyesen elbeszélgetni a féreggel.

Peche van, mert én és az öcsém is felnőttek vagyunk már. És "kisportolt" fiatalembereknek mondanak minket :)

Sajnos nem találtam megfelelő kategóriát. De számítok a segítségetekre.

Hogyan juthatok hozzá az adatokhoz, hogy ki szórakozik a nagymamámmal?

2016. febr. 28. 18:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehetsz feljelentést.

Gratulálok a testi felépítésedhez, a kérdésed tárgyához ennek nincs köze.

2016. febr. 28. 18:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

"kisportolt" fiatalemberek"

-nek is lehetne annyi eszük, hogy bejelentik és rábízzák a rendőrségre!

2016. febr. 28. 18:47
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
A szolgáltató meg tudja mondani, de az adat kiadásához szerintem hivatalos szerv kell. Tegyetek feljelentést a rendőrségen, ez esetben viszont az önbíráskodás lehetősége ugrott.
2016. febr. 28. 18:47
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem érted.

Szeretnék személyesen elbeszélgetni a fiatalemberrel. Szeretném megtudni a személyazonosságát.

A rendőrséget fölösleges lenne belevonni, mert bűncselekmény hiányában stb. megszüntetnék az eljárást.

2016. febr. 28. 18:48
 5/21 anonim válasza:
100%
Nem mondhatja meg neked a szolgáltató, csak a rendőrségnek adhatják ki. Ezt egyszer már körbejártam, mikor valaki zaklatott.
2016. febr. 28. 18:48
 6/21 A kérdező kommentje:
5-ös: de a számát legalább meg lehet szerezni? Van egy cimbim a rendőrségen, ő lehet ki tudja járni, hogy ki adják a nevet és címet.
2016. febr. 28. 18:49
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
1-es vagyok, nagyon is jól értem, hogy péppé akarod verni az illetőt. Te nem érted a szarkazmust.
2016. febr. 28. 19:00
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki érti, mit akarsz, te nem érted, hogy léteznek adatvédelmi szabályok, amit a cimbid sem hághat át büntetlenül, pláne, ha beszélgetés közben véletlenül egy-két pofon is elcsattan. Vagy ha a dorgálás után az érintett jelent fel benneteket, és utánajárnak, honnan tudtátok, kit keressetek...Az önbíráskodás büntetőjogi kategória, a kisportoltságod sem ment fel a törvények betartása alól.
2016. febr. 28. 19:08
 9/21 A kérdező kommentje:

Mindegy. Holnap intézem!

Azért rossz látni, hogy nem szorult semmi emberség belétek... lassan eljutunk oda, hogy a lehúzós pasit sajnáljátok.

2016. febr. 28. 19:32
 10/21 anonim ***** válasza:
Sajnálja a halál, neked lehet bajod, ha önhatalmúlag akarsz intézkedni. De tudod, mit? A te dolgod.
2016. febr. 28. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!