Egyetemen elfogadják a többiek az olyanokat, akik nem bulizósak?
Egyetemen a kutya f..sza se figyel a másikra, nem vagytok összezárva mint általánosban meg középsuliban. Bekerülsz egy 100-200 fős xy szak évfolyamába, mindenki úgy veszi fel az óráit, ahogy akarja, nagyon könnyen előfordulhat, hogy lesz olyan szaktársad, akit végzős korodban látsz először (velem is volt ilyen). Senkit nem fog érdekelni, hogy te bulizol-e vagy sem, viszont ha semmilyen közösségi eseményen nem veszel részt és kolis sem leszel, akkor kb senki se fog ismerni.
Én sem vagyok bulizós, de koli miatt egy csomó ismerősöm van a szakomról is meg más szakokról is. Ha albérletbe mentem volna, akkor körülbelül 2 emberrel lettem volna köszönőviszonyban egyetemről. Bár ez igazából nem olyan gáz, mert mint mondtam, nem vagytok összezárva és amúgy is mindenki megtartja a korábbi baráti társaságát is.
Ez azoktól függ, akik arra az egyetemre járnak.
Ha jól tudom, a pécsi egyetemnek van "bulimentes kollégiuma". Egyébként én sem vagyok bulizós, és mégis jól érzem itt magam. Ha kimozdulok, akkor csak beülünk valahová (meginni valamit (ráadásul én semmi alkoholosat nem fogyasztok) és mondjuk biliárdozunk). Meg kell találnod a magadhoz hasonló embereket, és minden rendben lesz. :)
Én más szakok és más évfolyamok között találtam meg őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!