Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy tanár miért értheti félre...

Egy tanár miért értheti félre folyamatosan a viselkedésemet?

Figyelt kérdés
Részletek priviben

2016. febr. 25. 17:19
 1/9 A kérdező kommentje:
pl. úgy köszönök neki, h. "Viszontlátásra." és erre látom, hogy rosszallóan néz. Hogy másképp köszönhetnék mégis?
2016. febr. 25. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Úgy értheti, hogy Soha viszont nem látásra! Mert vannak, akik így használják.

Beszélj vele erről!

2016. febr. 25. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod nyugodtan privátban, szívesen adok véleményt.
2016. febr. 25. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha már itt sem mered leírni, akkor azért veled is lehet valami baj.
2016. febr. 26. 06:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Pl. mikor mellettem áll, pont akkor kihúzom magamat, és erre azt hiszi, neki düllesztem a mellem. meg ilyenek
2016. febr. 26. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg azért teszed (ösztönösen).

Ezen fölösleges vitatkozni: hagyd rá (hogy lehet).

Ráadásul ez nem nagy probléma.

Valami komolyabb is volt?

2016. febr. 26. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:

"úgy köszönök neki, h. "Viszontlátásra."

Lehet, hogy olyan hangsúllyal mondtad, amiből valami rosszat hallott ki. Legközelebb figyelj oda erre is.

Az a probléma, hogy ha egyszer már ez lett a meggyőződése, akkor nehéz ezt megváltoztatni, és akármit is csinálsz - hacsak nem vigyázol nagyon - minden csak még erősíti ezt.

Próbálj meg odafigyelni a dolgokra.

2016. febr. 26. 11:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyszer pl. az volt, hogy elindultam hazafelé, aztán eszembe jutott, h. vannak fakultatív tárgyak, amikre fel kell iratkozni, mert nem lesz rá hely (konkrétan volt egy, amit fel akartam venni, de arra mindig hamar betelik a hely, már az első héten sem szokott rá hely lenni, de ehhez fel kell menni egy lépcsőn az épületben), akkor visszamentem az épületbe, és előttem ment be. Így utólag úgy gondolom azt hitte, utána megyek.
2016. febr. 26. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:

"visszamentem az épületbe, és előttem ment be. Így utólag úgy gondolom azt hitte, utána megyek."

Ez csak egy teória, nincs konkrét alapja! Szerintem egy kicsit azért túlbonyolítod, túldramatizálod te is a dolgokat. Bizonyos esetekben szerintem te is túl sokat látsz bele. Amikor konkrétan megemlít valamit, akkor persze nyilván nem, de ez a "én úgy gondolom, hogy azt gondolta" dolog sokszor irtó nagy h*lyeség, úgyse tudod, hogy ki mit gondol!

Például miből gondolod azt, hogy azt hitte, neki "mutogatod" a melleidet? Mondta kerek-perec?

2016. febr. 26. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!