Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A skorpió csajok mit szeretnek...

The viper kérdése:

A skorpió csajok mit szeretnek? és hogyan lehet őket lenyűgözni?

Figyelt kérdés
Én bak vagyok és azt szeretném h a csajom nagyon szeresen belém
2010. márc. 31. 14:27
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt így horoszkóp alapján nem lehet általánosítani. Törődj vele és akkor valószínűleg beléd szeret! Mindenki mást szeret, ha végképp nem tudsz mit csinálni, akkor kérdezd meg tőle.
2010. márc. 31. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt igy nem lehet megmondani, de en annyit tudok mondani, hogy engem borzasztoan irrital, ha valakit ennyire a horoszkop vezerel. Ez nem pozitivum, szoval ezt ne mutasd a csajod elott, mert lehet, hogy epp ettol fog lelombozodni. Ez a horoszkop dolog butasag. Gondolj bele, minden 10-12-dik embernek ugyanolyan lenne az eletutja es a termeszete, ha ez igaz lenne. Ez uzleti fogas.
2010. márc. 31. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!