The viper kérdése:
A skorpió csajok mit szeretnek? és hogyan lehet őket lenyűgözni?
Figyelt kérdés
Én bak vagyok és azt szeretném h a csajom nagyon szeresen belém2010. márc. 31. 14:27
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt így horoszkóp alapján nem lehet általánosítani. Törődj vele és akkor valószínűleg beléd szeret! Mindenki mást szeret, ha végképp nem tudsz mit csinálni, akkor kérdezd meg tőle.
2/2 anonim válasza:
Ezt igy nem lehet megmondani, de en annyit tudok mondani, hogy engem borzasztoan irrital, ha valakit ennyire a horoszkop vezerel. Ez nem pozitivum, szoval ezt ne mutasd a csajod elott, mert lehet, hogy epp ettol fog lelombozodni. Ez a horoszkop dolog butasag. Gondolj bele, minden 10-12-dik embernek ugyanolyan lenne az eletutja es a termeszete, ha ez igaz lenne. Ez uzleti fogas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!