Facebookon álnevet használni hogyan?
Simán regisztrálsz egy nick-névvel vagy álnévvel és kész. Igazolványt sehol nem kér a facebook.
Nem is tudom hogy képzeled ezt, aki régi gépről netezik, amiben nincs kamera, az hogyan mutatja meg az igazolványát?
:D :D :D
Tudom, hogy régóta létezik, de nekem sincs. Vagy lemaradtam valamiről, közben már kötelezővé is tették? :)
Továbbra sem értem technikailag, hogy hogyan a tökömbe kéri egy közösség weboldal az igazolványt. Mit kér konkrétan, hogyan add neki oda? Anyakönyvi kivonatot is elfogad? :D
De a tippem az, hogy próbáld meg másik IP címről, egy vadiúj e-mail címmel a regisztrációt.
És közben próbáld meg kideríteni, hogy miért szálltak rád. Lehet, hogy valaki visszaélt az adataiddal, és csúnya dologra használta fel.
Nekem rengeteg ismerősöm nem a saját nevén van fönt a facebookon, beceneveken, művészneveken, meg teljesen fiktív neveken. Egy csomó másik ismerősöm meg fals születésnapot és lakhelyet adott meg, nehogy visszaéljenek az adataival.
Soha senkinek nem volt ebből semmi problémája, senkitől nem kértek igazolványt. Még a múlt héten sem, amikor regisztrált a legutóbbi ilyen.
Én néhány hete töröltem magam a facebookról végleg, előtte 3 évig használtam, de egyszer sem kért ilyesmit. Pedig "művésznéven" voltam fent, amit vagy 3x meg is változtattam hülyeségekre. :D
Egyszer sem kért ilyesmit, de elhiszem neked hogy kéri, mert egy ismerősömtől is kérte, de ő lazán megoldotta a dolgot.
Keresett google-ben egy személyi igazolvány sablont, rátette Charlie Manson fekete fehér fényképét és oda írta hozzá a saját nevét. És láss csodát, a facebook benyelte és elfogadta, sőt, még pipát is kapott a fiókjához mint "ellenőrzött profil". :D
Marha nagy volt, még most is röhögök rajta ha eszembe jut. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!