Hogy tudnék minél kultúráltabban megírni egy panaszlevelet?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok. Ki volt rakva pénteken, hogy ma jönnek vízszerelők, mert az minden házban cserélni kell a vízórát. 9-től este 18-ig otthon kell lenni, mert törvény Írja elő, hogy be kell engedni őket. Átszerveztem a programjaim, egész nap vártam rájuk, de basztak jönni. Nem tudtam rendesen wc-re menni, mert bármikor jöhettek, nem tudtam főzni, mert bármikor elzárhatták a vizet, vagy ha jöttek volna akkor ott kellett volna hagynom a kaját. Végre szombaton sokáig aludhattam volna, de most mégsem, mert le kellett mennem reggel a boltba Mielőtt jönnek2016. febr. 6. 19:22
1/7 anonim válasza:
hiaba irsz levelet, gondolom hazról hazra mennek es csúszas van nem?hivd fel öket.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretek telefonálni, mert beszédhibás vagyok. Szoktak válaszolni az ügyfélszolgálatos emailekre. Csak nálunk(10 emeletes panel) volt ilyen papír most kirakva
2016. febr. 6. 20:03
3/7 anonim válasza:
Tosszák meg! Ilyet hogy mernek,hogy 9-18ig? Szerintem szólj,hogy szeretnél egy fix időpontot,értem,hogy nem szeretsz telefonálgatni,de azt nehéz lenne emailben lelevelezni.
4/7 anonim válasza:
Túlságosan szó szerint értetted a dolgot. A vízóra cseréje nem a lakásokban zajlik, hanem a közös képviselő felügyeletével egy központi helyen. Neked mindössze annyi a problémád, hogy véletlenszerűen nem tudsz vizet engedni. Később pedig egy rövid ideig zavaros lesz. De ha te magadra vetted a senki által nem követelt bezárkózást, az bizony csak a te problémád, a vízművek nem tud mit kezdeni vele. Semmi egyébbel nem kellett volna törődnöd, mint a csap kinyitásakor odafigyelsz, mi folyik belőle, ha pedig semmi, tudod miért.
5/7 anonim válasza:
Acélváros
Nehéz szürke nappalok
Ez a város
Miskolc mindig várni fog
:D
6/7 A kérdező kommentje:
2016. febr. 7. 08:43
7/7 anonim válasza:
Mivel a szöveg egyértelmű: az alábbi lakásokban ..., valószínűleg emelet, ajtó is volt oda írva.Tehát nem az egész lépcsőházban, csak a megnevezett lakásokban volt a vízóra csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!