Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az amerikaiak tényleg ilyen...

Az amerikaiak tényleg ilyen hülyék?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4&feature=player_em..

pl: Hány veséje van egy embernek? Válasz:2

Hány vh. volt eddig? Válasz: 3

2010. márc. 29. 16:38
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Most magyarázhatok -.-"

"pl: Hány veséje van egy embernek? Válasz:2

Hány vh. volt eddig? Válasz: 3"

Itt direkt a rossz választ akartam írni, mert a pali a videón ezeket válaszolja. De ez elsőnél pedig a helyest írtam.

2010. márc. 30. 14:23
 32/34 anonim ***** válasza:
11:06 vagyok, oké, oké, mindenki tévedhet.:) az amcsik általában nagyobbat tévednek. :)) de egyébként ez így nem igaz, ha Magyarország lenne akkora, mint az USA, biztos itt is sokkal több műveletlen embert lehetne találni (így is van elég). ezek a videók direkt ilyen kiragadott dolgok, szerintem bármelyik országból össze lehetne szedni egy csokorra valót.
2010. márc. 30. 15:12
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem hülyébbek a magyaroknál, csak sok idióta veri a mellét, hogy a magyarok mindenek felett...
2010. máj. 27. 20:47
 34/34 anonim ***** válasza:
27%
Persze. a Magyarok (még a Szerbek is) okosabbak az Amerikaiaktól. Nézd csak meg az amerikai kvíz műsor kérdéseit és nézd meg a miénket. Egy átlagos amerikai a Vágó István műsornál a 3.-4. kérdésnél elvasztené, de egy átlagos magyar, pedig az utolsó kérdésekig jutna az övékén.
2012. máj. 16. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!