Miért utálják a zsidókat?
Mert a magyarok egy része képtelen elfogadni, hogy a kultúrájuk és nemzeti büszkeségük javát:
(Csak néhány nagyobbat megemlítve)
Bárány Róbert
Erdős Pál
Faludy György
Fejtő Ferenc
Fischer Mór
Füst Milán
Gábor Dénes
Hajós Alfréd
Harsányi János
Hatvany Lajos
Hazai Samu
Heltai Jenő
Avram Hersko
Herz Ármin
Hevesy György
Harry Houdini
Ignotus Pál
Kabos Gyula
Kármán Tódor
Kemény János
Királyhegyi Pál
Arthur Koestler
Komjádi Béla
Korányi Sándor
André Kostolany
Kovács Margit
Moholy-Nagy László
Moldova György
Molnár Ferenc
Neumann János
Oláh György
Örkény István
Petschauer Attila
Pick Márk
Polányi János
Polányi Károly
Polányi Mihály
Pulitzer József
Rejtő Jenő
Richter Gedeon
Romhányi József
Szerb Antal
Szilárd Leó
Teller Ede
Weiss Manfréd
Wigner Jenő
Zelk Zoltán
12:43
El sem hinnéd mit ártottak!!!
Ja vagy mégis, mert te is zsidó vagy?
Ismerek egy zsidót. Olyan szinten igénytelen, hogy azt nem tudom minősíteni. A feje közepén ott van egy nagy, görbe orr. (ez egyébként nem sztereotípia, nagyon sok zsidónak nagy, görbe orra van - és tényleg!) Szemüveges, nem borotválkozik és állandóan a szakállát vakarja - talán tetves. Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindenben üzletet lát! A legócskább, hasznavehetetlen szemetet is képes méregdrágán eladni bárkinek, mert addig dumál, amíg lyukat nem beszél a delikvens hasába! Üzleti érzéke van, az biztos. Sokat beszélgetünk és állítom, hogy teljesen ellentétes a világról alkotott képe, mint bárki másnak. Elvont és olyan, mintha mindig a pénz körül forogna a gondolata. Nem tagadja: utál dolgozni, üzletelésből akar megélni, még akkor is, ha ezzel másokat átver, nem érdekli a magyarság, az sem érdekelné, ha felrobbanna Magyarország, mert kimegy külföldre és ott fog tovább üzletelni.
Ez személyes tapasztalat, több zsidót nem ismerek, de ha az összes ilyen, úgy megértem az antiszemitákat...
Én nem utálom őket
Jól elvagyok Wilsonnal
"Ismerek egy zsidót. Olyan szinten igénytelen, hogy azt nem tudom minősíteni. A feje közepén ott van egy nagy, görbe orr. (ez egyébként nem sztereotípia, nagyon sok zsidónak nagy, görbe orra van - és tényleg!) Szemüveges, nem borotválkozik és állandóan a szakállát vakarja - talán tetves. Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindenben üzletet lát! A legócskább, hasznavehetetlen szemetet is képes méregdrágán eladni bárkinek, mert addig dumál, amíg lyukat nem beszél a delikvens hasába! Üzleti érzéke van, az biztos. Sokat beszélgetünk és állítom, hogy teljesen ellentétes a világról alkotott képe, mint bárki másnak. Elvont és olyan, mintha mindig a pénz körül forogna a gondolata. Nem tagadja: utál dolgozni, üzletelésből akar megélni, még akkor is, ha ezzel másokat átver, nem érdekli a magyarság, az sem érdekelné, ha felrobbanna Magyarország, mert kimegy külföldre és ott fog tovább üzletelni.
Ez személyes tapasztalat, több zsidót nem ismerek, de ha az összes ilyen, úgy megértem az antiszemitákat..."
én kb. 350 ilyet ismerek. Szinte mind ilyenek a falumban, de ezek keresztény magyarok. Megértem a szlovákokat és a románokat, hogy gyűlölnek minket. Néha én is hányni tudnék sok magyartól, pedig én is az vagyok.
Hányadék a legtöbbjük.
A zsidókat azért utálják, mert ők a főszereplői a Szentírásnak és ezt tudják is.
ahogy káin megharagudott ábelre, mert az ő füstje lefelé, ábelé pedig felfelé szállt, holott káin volt az erősebb és az első, úgy haragszanak a sérült lelküek is Izraelre. Most van országuk, de 2000 évig nem volt. És addig is tépték a zsidókat. Miért? hogy Káin jöjjön elő rejtekhelyéről és ismerjék fel.
mivel a zsidók egyszerűen csak emberek nem fogod felismerni a legtöbbjét, de dühöd megmarad, sőt saját magatok közt marad, és egymást faljátok fel.
Na ide lőjetek, nyilazók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!