Milyen a közhangulat, közbiztonság Németországban manapság?
Én itt élek.
A közbiztonság jó (még) soha nem ért még atrocitás (nő vagyok) de tervezem h elköltözök innen, mert 5 év és kalifátus lesz itt.
Imádtam itt élni korábban, komolyan úgy éreztem végre találtam egy helyet amit hazámnak tekinthetek.
Hát eddig tartott, annyira iszlamizálódik, hogy nem várom meg mi lesz itt évek múlva.
2-esnek:
Hova fogsz költözni? Vissza Magyarországra?
Eléggé elszomorító, hogy ez a helyzet. Az ember azt is kétszer meggondolja, hova merjen elmenni nyaralni..
Semmiképpen sem Magyarországra, nem akarom feladni ezt az életszinvonalat plusz okádnom a fasizmustól.
Olyan helyre megyek ahová nem engedik be a menekülteket.
Azért mert levezetted abból hogy utálom orbánt hogy libsi vagyok attól még nem vagyok az...
Ha szerinted orbánisztàn nem zuhan a fasizmusba akkor legyél boldog ott.
Ez az állandó fasizmus dobálás tényleg kezd unalmas lenni. Bőven messze állunk még a fasizmustól, csak politikailag jó ezzel dobálózni.
Kérdező: hát az tény, hogy egyre többször keverednek balhéba a migránsok, de még nincs olyan nagyon nagy közbiztonság romlás. Ott az teljesen más világ, nem Magyarország, hogy a rendőr előtt rabolnak ki. Ott a rendőrök még a gazdák tüntetésére is teljes felszereléssel mentek ki, mikor azok tüntettek amiért túl olcsón veszik meg tőlük a tejet.
Közhangulat meg nem nagyon fog romlani, mivel az átlag némethez nagyon sok hír a migránsokkal kapcsolatban nem jutt el, lényegében késleltetik vagy elhallgatják.
Kiköltözésre meg úgy számolj, hogy néhol már emelkedtek a lakások árai (München és környékéről tudom biztosan, hogy ott egységesen emeltek a bérleti díjakon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!