Mi a kedvenc színed, úgy általában? És melyik ruhában?
Figyelt kérdés
Milyen szín nyugtat meg?? Melyik áll jól ruhában?? Stb....
Színterápia után kutatok.És ez csak egy kis felmérés.
Köszönöm aki válaszol:))
2010. márc. 28. 15:13
11/19 anonim válasza:
kedvenc színeim a zöld(szemem is az:D ), azért mert a természettel azonosítom, és a piros, mert azt meg a tűzzel,szenvedéllyel
ruhában is a természet színeit szeretem: barna, zöld, mustársárga, bordó, és a feketét persze, mert az mindenkinek és mindenhez jól áll:)
12/19 anonim válasza:
zöld,kék,fekete,lila,vörös,bordó-ezek a komoly hangulatú szineim.nem komolyak-narancssárga,citromsárga,rózsaszín(utóbbit kizárólag mint színt szeretem,ruhában még nem mertem felvenni mert fickó vagyok és hetero:)
13/19 anonim válasza:
Imádom ruhákban a zöldet, a pirosat és a sárgát, de igazából a barna áll jól, de azt nem szeretem, mert nem túl vidám. :)
14/19 anonim válasza:
Barna-szürke-sárga keveréke ellenállhatatlan. De a fehér az mindent visz, engem az nyugata meg a legjobban :D
15/19 anonim válasza:
kedvenc színema kék. Ruhában főlega lila, fehér, kék dominál, de minden szín jöhet. Egyedül a feketét nem szeretem, csak nagyon ritkán hordok ilyen ruhát annak ellenére, h másokon tetszik.
16/19 anonim válasza:
a kedvenc színem a kék, zöld, narancssárga.
ruhában szintén szeretem őket, de feketét, bordót és lilát is gyakran hordok. nem tudok róla hogy egy szín megnyugtatna...
17/19 A kérdező kommentje:
A zöldről és kékről vannak olyan vélemények és tanulmányok,hogy nyugtat.Állítólag a víz,ég-és a fű,fa kapcsolódás miatt:))
2010. márc. 31. 11:49
19/19 anonim válasza:
Kedvenc színem a zöld és a kék. Ruhában nálam nem a szín a fontos, más szempontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!