Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz, hogy szombaton cigány...

Igaz, hogy szombaton cigány felvonulás lesz?

Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 16:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Előző válaszolónak:

Nem tudom, hogy a rasszizmust hogyan hoztad össze függésbe ezzel az Isten előtt megjelenős témával, de ha már itt tartunk, akkor én is elmondom a véleményem.

Miért kell elítélni egy olyan embert, akinek van véleménye Magyarországról és ezt el is mondja? Ellenben azt az embercsoportot nem kell elítélni akik tönkreteszik a mi életünket?

2008. szept. 19. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek ez?? Vonuljanak ki a határon, akkor majd elfogadjuk őket, addig semmiképp...
2008. szept. 19. 19:58
 13/16 anonim válasza:
66%

egyetértek white power-el nálunk sulibamenet az aluljáróban szinte minden napos a cigánytámadás és sajnos nem a "nagyobbakat" támadják hanem az erőtleneket és ha többen megyünk érdekes módon eltűnnek itt tarcsán is durva a helyzet hallgattam már végig cigányok közti nemi erőszakot egy nyári este vízipipázás közben nyitott ablak mellett.

én személyem szerint kiírtanám az összeset...1-2 kivétel azért van!!

2008. szept. 21. 19:39
 14/16 anonim válasza:
100%
Én kimentem és a zsebembe dugtam egy 5000-est úgy hogy kilógjon, aztán megkértem egyik ismerősömet hogy jöjjön utánam és rejtett kamerával vegye fel hány "koszos" szeretne benyúlni a zsebembe érte. Hát nem hiszem hogy mondanom kell, talán 8 perc nem volt két próbálkozás közt. Ezek után elmentem egy kisebb felvonulásra amit egy párt szervezett /nem nevezném meg/ és nemhogy nem nyúltak be a zsebembe, de fél óra elteltével egyik hölgy rám szólt hogy vigyázzak mert nehogy ellopják a pénzem a zsebemből úgy kilóg. Mind videóra van véve, de névtelenségem miatt nem adnék linket, különben megtalálható volnék. De rá lehet keresni, akit érdekel. Érdemes volna elgondolkodni...Akinek igazán pénz kell az elmegy dolgozni, és nem mások vért izzadva megszerzett vagyonát próbálják elvenni. Remélem, Mi Magyarok továbbra isígy fogunk vigyázni egymásra, és egyszer remélem eljön az az idő amikor este 8 (!) után nem rettegve lépek az utcára , nehogy megverjenek fadeszkával, mint nemrég. Teszem hozzá mindezt azért mert "ge%ibőrű k%rva"- vagyok az ő szemükben. A rendőrség persze sehol, telefont meg nem vették fel. Biztos eközben is szolgáltak meg védtek. Mondjuk egy Zsanett nevű lányt...
2009. ápr. 27. 23:15
 15/16 anonim válasza:
100%
Hű:D Akkor lehetett volna közéjük bombát dobni!!!
2009. jún. 28. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem lesz egy bomba a közelben és ha odaérnek 20méter magasra felrepülnek és nagy területen szétszóródnak:)
2009. júl. 22. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!