Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is béna országunk...

Szerintetek is béna országunk himnusza?

Figyelt kérdés

Még szavalva egyész jó,de énekelve nagyon szar,és minden évben vagy 20-szor kell hallanom,más szám,ha nem tetszik kinyomom,nem hallgatom,de ezt nem tudom megtenni,más is van így ezzel?

Lehet,hogy ezzel közvéleményt sértek,de én így gondolom.13l

2016. jan. 21. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Úgy indul, Erkel Ferenc eredeti kéziratain 76-108-as tempó volt megjelölve. A mostanság lejátszott himnusz szerintem a 60 bpm-et sem üti.

Youtube-on keressetek rá a himnuszra és állítsátok rá 1.5-ös sebességre. Már mindjárt jobban hangzik.

Illetve egy kicsit jobban áthangszerelve 80 bpm-el: https://www.youtube.com/watch?v=Wne8TIwKK8c

Azért így már mindjárt más a leányzó fekvése.

2016. jan. 21. 19:09
 12/17 Andizsuzsi ***** válasza:
27%

"közvéleményt sértek"

Aha, azt. Hol kell neked évente 20-szor Himnuszt hallgatnod?

2016. jan. 21. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Sokan vannak itt idegen lelkületűek, akiknek eleve rossz minden, ami magyar.
2016. jan. 21. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jó és bíztató! Aki nem szereti, az próbáljon kitalálni egy újat, úgy ahogy akarja, és nézzük, hogy az híresebb lesz-e, mint a mostani! :)
2016. jan. 22. 01:03
 15/17 anonim ***** válasza:
11-es ez fantasztikusan jó, köszi, hogy belinkelted! hallgassátok meg ti is, többiek!
2016. jan. 22. 03:01
 16/17 anonim válasza:
En inkább úgy mondanám, hogy lehangoló és depresszíós de becsülni kéne és tisztelni,hogy van Himnuszunk. Bár ugyanannyi idős vagyok mint Te de ez mindegy is. Mindenesetre nekem se a kedvenc himnuszom, mert nekem az olasz, de azért ne bénázzuk le!
2018. okt. 3. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:
ez iyen rokkpartizános lett sztem....
2020. júl. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!