Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan van ez? Nektek a...

Hogyan van ez? Nektek a válaszadásaitoknál a százalék ugyanaz?

Figyelt kérdés

Nekem van,ahol 53 van ahol 60 stb.

Eddig minden válasznál egyforma volt.Nem régi a regisztrációm.

2016. jan. 10. 10:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem azt irni,hogy amikor megnyomom a zöld kezet, kiirja a gépem,hogy már értékelve lett ezen a gépen.Holott senkisem használja rajtam kivül.
2016. jan. 10. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire friss a regisztráció, de egy idő múlva mindenkinek beáll a dolog és két értéket lehet olvasni a válaszaidnál. Az első, hogy az adott kérdésre hány százalékos a válaszod (de ez csak akkor jelenik meg, ha elegen értékeltek), a második az álatlános százalékod (ez mindig ott lesz).

A zöld kezes dolgot nekem is csinálja, de csak ritkán. Úgy érzékeli szerintem, minta gyorsan kétszer nyomtam volna meg az egeret. Ne foglalkozz vele, mert az értékelésed megtörtént így is, már nem lesznek ott a kezek. (Majd lehet, hogy jön olyan válasz, hogy ugyanarról az IP címről más értékelt, meg hasonló hülyeség, de ez persze nem így van, egyszerűen csak bolondozik a rendszer valamiért időnként. Hiszen ha már korábban értékelve lett volna, akkor a zöld kéz ott se lenne.)

2016. jan. 10. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Az értékelés valóban nem IP-hez, hanem felhasználóhoz van kötve és minden úgy van, ahogy a kedves első válaszoló írta.

Más % pedig azért van gondolom, mert nem frissült az adott téma.

2016. jan. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!