Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mondtok jó ismerkedős oldalakat?

Mondtok jó ismerkedős oldalakat?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, ahol nem ilyen 16 éves tükörbenpózolós kislányok vannak, hanem valamivel értelmesebbek. Ajánlotok nekem ilyeneket?
2010. márc. 26. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanúgy iwiw meg myvip, csak beállítod a szűrőt.

Amúgy elég gáz, h nem 16 éves létedre interneten akarsz ismerkedni.

2010. márc. 26. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:

09-37-es képzeld el nem gázos, az ha valaki nem 16 éves és a neten akar ismerkedni. Képzeld el, hogy nem csak a 20 éveseké a világ. Mi van akkor ha a kérdező már nem 20-as éveiben jár és nem nagyon szeretne elmenni egy tinidiszkóba, vagy tegyük fel nemrég maradt egyedül és nem párkapcsolatra vágyik csak beszélgetőpartnereket keres magának. Vagy tegyük fel 35 éves, van két gyereke, akik miatt nem túl sok esélye van elmenni szórakozni hétvégenként? Nem lehurrogni kell valakit, hanem segíteni! Örülj neki, hogy te eljárhatsz discoba, meg mindenfele és nem ilyen módon kell ismerkedni és segíts, meg gondolkozz mielőtt beszélsz!

Kérdező: sok chat oldal van, ahol beszélgethetsz, aztán hátha sikerül valami. Én például régen a chat.hu-n beszélgettem, de nem voltam már egy ideje nem tudom, hogy működik e még. Társkereső oldalakon is próbálkozhatsz néha az is bejön. Sok sikert. Ha beszélgetni szeretnél én is állok rendelkezésedre. Írj privit, ha gondolod. 31/N

2010. márc. 26. 09:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem pasit akarok vagy ilyesmi, csak beszélgetni olyan emberekkel, akiket hasonló dolgok érdekelnek, mint engem (művészetek, zene, szépirodalom). Valljuk be, ez sajnos nem túl sok embert érdekel. Az elsőnek meg üzenem, hogy 19 éves lány vagyok, önteltség nélkül állíthatom, hogy jól nézek ki, de egyszerűen túl válogatós vagyok a pasik terén. Nekem sajnos nem elég, ha egy pasi helyes, emellett még legyen nagyon értelmes és határozott is. Na, ez bizony ritka.
2010. márc. 26. 10:00
 4/9 A kérdező kommentje:
A másodiknak pedig köszönöm szépen az értelmes választ!
2010. márc. 26. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:

[link] , például. Én innen nősültem, nekem bejött. :)

De egyébként ha nem kapcsolatot keresel, hanem csak beszélgetni szeretnél ilyen magasztos témákról, akkor szerintem jobban jársz, ha keresel a témával foglalkozó oldalakat, fórumokat, és az ottaniakkal beszélgetsz/ismerkedsz.

2010. márc. 26. 10:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Huhh, köszi:) Ezen a magasztos témán jót nevettem:D.
2010. márc. 26. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A www.talalka.hu oldalon van egy üzenőfal nevű opció, ott bárkivel lehet csevegni egész nap. Többen is hozzá tudnak szólni a beszélgetéshez, mert nyilvános, nem olyan mint a chat.
2010. márc. 26. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs, nem üzenőfal, hanem "faliújság"
2010. márc. 26. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:

www.Love.hu, 3 éve ot vagyok sok jó barátot ismertem meg,jópár kapcsolatom is akadt,... nagyon jó a fórumrésze,...feltéve ha elviseled a sok bunkó perverz pasit aki eláraszt a leveleivel.

a www.Donna.hu, nagyon jó női közösségi oldal, a fórumja kiváló, minden témában van topik.

ha érdekel az irodalom, a versek, és nem vagy egy tipikus mszp szavazó, akkor nagyon tudom ajánlani a www.magyarero.hu oldalt. amatőr szerzők művei, olvasgatni is nagyon jó, de ha írsz is szívesen látunk minden új alkotót, kezdőket se dorongolunk le!

2010. márc. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!