Miért van az, hogy olyan sok a nemtörődöm ember?
Figyelt kérdés
Mostanában gyakran tapasztalom, hogy embereknek addig vagyok fontos, amíg én segítek. Onnantól kezdve, hogy nekem van szükségem valamire, elfelejtenek visszahívni. Ezek (ex)munkakapcsolatok illetve egyetemi haverságok. Nem tudom, hogy ez-e az általános tendencia (remélem, hogy nem) vagy csak én "fogtam ki" ezeket az embereket? Számíthatok ennél jobbra a későbbiekben? Vannak még megbízható, segítőkész emberek a családon és a közeli barátokon kívül?2008. szept. 15. 19:07
1/1 anonim válasza:
Sajnos ez van mással is így.Ráadásul még olyan is panaszkodik erre a problémára,aki pont ilyen.És nem veszik észre magukat.Koptasd le az ilyeneket,csak így lehet megoldani.(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!