Mit énekeljek a válogatáson?
12 éves lány vayok.A suliba lesz válogatás, mert elmegy az a csaj aki a rendezvényeken szokott énekelni.A Tavaszi szél c. dalt kell elénekelni+egy bármilyen dalt(nekem inkább magas hangom van).
Egy pop dalra gondoltam.Akinek van vmi jó ötlete az írjon!
És ne olyanokat h 12 évesen mi kereseni valód van az iskolai rendezvényeken.
http://www.youtube.com/watch?v=nPHCThqqt0s
vagy ez kicsit nagy falat? :) Kicsit fejtsd ki milyen számra gondoltál.
én magyarra gondoltam...
egyébk. az utolsónak:lehet neked nem áll jól, de attól másnak(bárkinek)lehet h bejön
kösszi az eddigi komikat:)
Szerintem se énekelj szerelmes dalt, 12 évesen sem a hangodhoz sem a korodhoz nem illik. Legyél, ami vagy: gyerek. :)
A Padlás nagyon jó, de szerintem egy olyan mély érzésekről szóló dal, mint az Örökre szépek, nagyon komoly átélést igényel, anélkül nem lesz jó. Gondold át, menni fog-e. Az eddigi javaslatokból amúgy az a legjobb. A fák is siratjákot felejtsd el, nagyon nem való egy kislánynak. A Megasztárban is gáz volt szerintem.
Az Abigélt olvastad? A belőle készült musicalből szerintem tudnál választani valami jót.
a korda gyurisnak:te elmernéd énekelni?
én erre gondoltam:(ne a videót nézzétek hanem a hangot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!