Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt számotokra a legnagyob...

Mi volt számotokra a legnagyobb bunyó?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A Piedone-filmek.
2015. dec. 10. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:
A sorkatonaságnál azzal a társammal bunyóztam játékból, akitől az egész laktanya rettegett, még a tisztek is. Sokáig folyt a körletben a küzdelem, mert mindkettőnk jellemzője volt a kitartás. Aztán bunyó közben nekivágódtam fejjel az öntöttvas radiátornak, de meg sem éreztem hanem ő kezdett ájuldozni amiért a fejemből folyt rá a vérem. Ekkor kezdte megadni magát. Majd a fejét a vaságy rácsai közé szorítottam és beismerésre kényszerítettem hogy kimondja hogy feladja, meg hogy én győztem. Ami még meglepett, hogy utána úgy viselkedett mint aki behódolt. És persze továbbra is jóban voltunk.
2015. dec. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!