Milyen nők tetszenek az Amerikai férfiaknak?
Valahol olvastam, hogy a kislányos, sportos, természetes nőket szeretik. De ez csak egy vélemény. Aki kint él(t) tudna erről nyilatkozni? :)
Külső, belső, mivel lehet őket megfogni? :)
Elég bugyuta kérdés! :)
Ahány férfi annyi igény.
Azonban a nagy %-nak egyértelmű, hogy a pláza cica tetszik, hidrogén szőke hajjal, 2 mérettel kisebb cica nadrágban, mű mellel. :)
Amerikai pedig az a hely, ahol a nagydarab nők is nagyon kelendőek!! Itt MO-n, a fullos nők nem kapnak sokszor olyan pasit, mint ott a 150kg+-osok. :)
Ja azt kihagytam hogy plázacica sem vagyok.
Barna haj, átlagos arc, elöl deszka hátul körte :'D na jó, legyen homokóra kicsit nagyobb hátsóval...
És ezeknek a cikkeknek a többsége teljesen hasznavehetetlen.
De tessék, itt ez az olda. Kérdezd meg őket (gondolom ilyesmit keresel):
a "kedves", magát amerikainak kellető hölgytől kaptam a következő privát üzenetet:
"Remélem holnap elüti egy kamion anyádat :)"
Az indokolatlan átok visszaszáll a kibocsátóra.
Az ilyen magukat kullancsként (pénzért) rásózni kívánó +átkozódó "hölgyeket " nem szeretik a világon sehol.
Egy-két menetre használják, de mikor kiderül, milyen a lelkük, hanyatt-homlok menekülnek előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!