Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Soha nem tudtam táncolni! De...

Soha nem tudtam táncolni! De most szeretnék. Milyen táncot ajánlanátok? :D

Figyelt kérdés
17 éves vagyok.Nem szoktam táncolni szórakozó helyeken sem. Mert mindig feszélyezett más emberek jelenléte . De most szeretnék, páros táncra gondoltam ami különleges és érzéki ..De valami olyan ami nem túl nehéz. Milyen táncot ajánlanátok? És hol lehet olyat tanulni? És tudom hogy a jó táncosok kiskorukban kezdik de még így is lehetek jó táncos hogy gyakorlatilag tánc analfa béta vagyok ? :D :D

#tánc #páros tánc #a zene az életem
2015. nov. 30. 08:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Soha nem késő elkezdeni, és még az is lehet, hogy született tehetség vagy, csak még nem tudsz róla. :)

Táncegyesületet keressél elsősorban, másodsorban tanfolyamot. Az előbbinél fontos a közösség, és kevesebb a tagdíj (ha van egyáltalán) az utóbbi meg csak egy üzleti kapcsolat: fizetsz valamit és kapsz érte egy szolgáltatást.

A műfajok közül válogathatsz, persze attól is függ, hogy melyik településen laksz, mi az ami a közelben elérhető. Ha "különleges és érzéki" táncra vágysz (bár alapvetően mindegyik az) akkor a latin táncokat, szalszát vagy a magyar néptáncot ajánlanám.

A latin táncok kevésbé számítanak rétegműfajnak mint a magyar néptánc, tehát azzal nem fognak egy egzotikus csodabogárnak nézni, viszont a néptánccal sokkal több alkalmad lesz táncolni a táncházakban, na és persze ismerkedni :)

2015. nov. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!