Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebook album törlése, hogyan?

Facebook album törlése, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Facebookon szenvedek már egy ó ideje a timeline/idővonal album törlésével.. egyszerűen sehogyse tudom törölni, ott a kis fogaskerék szerűség de az valami beágyazott bejegyzést ír ki nekem ha rá megyek ezt adja be: Ez a Facebook-bejegyzés már nem érhető el. Lehet, hogy eltávolították, vagy megváltoztak a bejegyzés adatvédelmi beállításai.

Az adatvédelmi beállításoknál is próbáltam, természetesem semmi siker. Valakinek sikerült el távolítani?

Előre köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 29. 21:13
 1/5 anonim válasza:
Rákattintasz fent a kék csíkba a nevedre ,utána a fényképek "fülre" ,majd az albumok-ra.Utána a törölni való albumba belekattintasz,fent a jobb sarokba lesz olyan,hogy módosítás-megjelölés-és mellette egy "fogaskerék" féle jel.:) A fogaskerékre,ha rá kattintasz,ott lesz olyan,hogy album törlése.:) Remélem,tudtam segíteni.
2015. dec. 1. 12:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Mint irtam fent, nekem sajnos nem ezt adja be hanem azt, hogy beágyazott bejegyzés a fentebb le irt szöveggel.

De köszönöm a valaszod azért! :)

2015. dec. 1. 13:21
 3/5 anonim válasza:
előző vagyok,hát a másik lehetőség,hogy az albumból egyesével törlöd a képeket.:) Mást nem tudok,ha a fogaskerékre nem tudsz rákattintani.:)
2015. dec. 1. 13:51
 4/5 anonim válasza:
megint én vagyok,te is segíthetnél nekem picit.:) chaten nem tudok 15mp-nél hosszabb videót elküldeni...fájlok csatolásával próbáltam,deee csak azokat engedi elküldeni,amik max.15 mp-esek.:( Pedig más tud nekem küldeni 3-4 perceset is.se telón,se gépen nem tudok hosszabbat...
2015. dec. 1. 13:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Ha kitörlöm az albumba lévő képeket az album ugyanott marad, csak üresen :/

Én telefonról szoktam küldeni videot gépen nem tudom hogy lehet e, nekem telefonról szokott sikerülni, ugyanott ahol a képeket küldöm csak videot választom ki.

2015. dec. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!