Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy ekkora bunkó...

Hogyan lehet egy ekkora bunkó köztiszteletben álló személy?

Figyelt kérdés
Egy idősebb figuráról van szó, nagyon rég óta jó hírű vállalkozó, "A hét embere"-ként cikkezett róla az újság, ipartestületnél magas beosztás. Mindemellett pedig egy nagyhangú ordenáré alpári tahó. Még is hogy lehet ilyen ember köztiszteletben álló személy? Vagy egyszerűen csak mindenki elnézi a stílusát?
2015. nov. 26. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én inkább azon lepődnék meg ha eben a romlott világban egy nagyon jól szituált, doktorandusszal rendelkező, becsületes és minden szempontból megnyerő stílusú ember lenne egy köztiszteletben álló személy. Olyan világot élünk amikor túl kicsi emberek vannak túl nagy és meg nem érdemelt hatalomban. És a világban pont ez a bajok fő forrása.
2015. nov. 26. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
A "köztisztelet" egy nagy mese ma, a politikai marketing korában.
2015. nov. 26. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én vagyok a köz, azt majd én eldöntöm, hogy kit fogok köztisztelni :)

Egyébként ahogy előttem is írták, pénzemberek és politikusok közös marketingfogása a köztisztelet.

De tényleg van olyan is, hogy csak simán defektes az ürge. Szemtől szemben kilóg a szájából a kapanyél, de a háttérben rengeteg jó dolgot szponzorál, és azon a téren tök normális, nem is sztárolja magát vele. Ismerek ilyent személyesen.

2015. nov. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!