Megbocsájthatatlan bűn? MIt tegyek? :' (
Ez elég nehéz dolog. Mindennek ellenére sajnos a dolog megtörtént,lefeküdtél a sráccal. Ezt nem tudod meg nem történné tenni. Megbocsájtani lehet, de felejteni nem . Én biztosan nem tudnék utána már olyan jó barátnőd lenni, sőt semmilyen. Gondold fordítva. Ha ezt veled tette volna meg, azzal akit te a világon mindennél jobban szeretsz (függetlenül attól, hogy milyen a srác) te ezt meg tudnád bocsájtani és tudnál olyan lenni vele, mint előtte? Én azt tudom tanácsolni, hogy hagyjad a dolgokat majd talán később idővel sikerül letisztázni ha valaha is szóba áll veled, de annyit viszont tanultál az esetből, ha még egyszer jó barátságba kerülsz valakivel, akkor mi az amit megtehetsz és mi az amit nem.
Tudod az fáj a legjobban, amikor egy általunk szeretett barát bánt meg, és a legnehezebb is feldolgozni.
Erkölcsi prédikációt felesleges tartani,hiszen rájöttél magad is a legnagyobb hibádra.
Máskor ha az egyik barátnőd összejön valakivel, nem szabad beleszólni. Az ilyennek soha semmilyen formában nincsen jó vége, gondolom ezt a leckét is megtanultad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!