Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbocsájthatatlan bűn? MIt...

Megbocsájthatatlan bűn? MIt tegyek? :' (

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmről és rólam van szó.2 évig imádtuk egymást.Szavak nélkül megértettük egymást.Én összejöttem a barátommal,és barátnőmet héttérbe helyeztem.Nem vettem észre mennyit törődött velem még akkor is,nem viszonoztam semmit mert vak voltam.Össze jött ő is a barátjával,féltettem tőle,mert túl tökéletesnek tűnt,aggódtam h csak túlzásba esett bnőm mert rég vágyott rá!És beszélgettem a barátjával(msn)...itt kezdődött a baj.Előadtam magam csak finoman h bejön nekem,és aki kezdeményezett az ő lett.Barátnőmnek mindent elmondtam azt is h kibeszélte őt,de nem hitt nekem,inkább a pasinak hitt,de jól lecseszte,én semmit nem tudtam tenni h bebizonyitsam mert elutaztam és távol voltam.Írtam egy levelet bnőmnek amiben rejteni akartam h védje meg magát tőle,de ő rosszul fordította le:S::(,és azt hitte bántai akarom.Ebbe az ügybe a barátom is beleavatkozott,és felidegesített,mert a bnőm&a pasim szimpatizáltak egymással.Bnőm és pasija szakitottak.De engem is megutált bnőm:( összevesztünk. Lek*rváztam a legjobb bnőmet,nem biztam a pasimban...és ami a legrosszabb h elvesztettem őket.Akárhogyan történt a szeretet mindenek mögött ott volt:(Hiába mind2en szerettek,és szint úgy de ez dúrván jött ki.Ideges voltam buta és naiv nem tudtam mit teszek,és nem tudtam h a volt bnőm szerelmes a volt pasijába,mert titkolta...lefeküdtem vele:'(kihasználta a helyzetet...én nem akartam.amit mai napig kegyetlenül bánok,mert elvesztettem a kisangyalomat a legjobb bnőmet.Nem tudtam mit teszek,én voltam a legnagyobb ellentmondó h ez a leggec*bb dolog amit a bnők megtehetnek egymással és sikerült elcsavarni a fejemet annak a fa*znak.Életem legnagyobb vétke volt.Sehogy sem tudom kijavítani,vagy helyre hozni.Harcoltam a barátságunkért,irtam neki rengeteg levelet...de csak nem leges volt a válasz,de érzem h hiányzom neki.Nem kaptam esélyt h megmutassam h megbántam és h nagyon szeretem barátnőmet,sokat tapasztaltam és többet ilyet nem tennék senkivel soha!Nekem is fáj nagyon,akkor neki h fájhatott amit tettem...szegénykém...tanácstalan vagyok...fáj h ezt miattam nekünk át kellett élni és ráment a barátságunk,szeretném visszakapni...:(
2010. márc. 20. 09:51
 1/7 A kérdező kommentje:
könyörögtem Istennek,hogy bocsásson meg!A szenvedést elfogadtam,cipeltem a gondot a vállamon,vártam a baráti válaszára,de még mindig kételkedem.Lehet,hogy lehetnénk még barátok...Vannak emberek akiket elkell engedni,de a mi kapcsolatunk különleges,ketten képesek voltunk mindenre.
2010. márc. 20. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon elcseszted.Beszélj a barátnőddel személyesen, és legyél őszinte.Legközelebb gondolkodj mielőtt cselekszel.
2010. márc. 20. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez elég nehéz dolog. Mindennek ellenére sajnos a dolog megtörtént,lefeküdtél a sráccal. Ezt nem tudod meg nem történné tenni. Megbocsájtani lehet, de felejteni nem . Én biztosan nem tudnék utána már olyan jó barátnőd lenni, sőt semmilyen. Gondold fordítva. Ha ezt veled tette volna meg, azzal akit te a világon mindennél jobban szeretsz (függetlenül attól, hogy milyen a srác) te ezt meg tudnád bocsájtani és tudnál olyan lenni vele, mint előtte? Én azt tudom tanácsolni, hogy hagyjad a dolgokat majd talán később idővel sikerül letisztázni ha valaha is szóba áll veled, de annyit viszont tanultál az esetből, ha még egyszer jó barátságba kerülsz valakivel, akkor mi az amit megtehetsz és mi az amit nem.

Tudod az fáj a legjobban, amikor egy általunk szeretett barát bánt meg, és a legnehezebb is feldolgozni.

Erkölcsi prédikációt felesleges tartani,hiszen rájöttél magad is a legnagyobb hibádra.

Máskor ha az egyik barátnőd összejön valakivel, nem szabad beleszólni. Az ilyennek soha semmilyen formában nincsen jó vége, gondolom ezt a leckét is megtanultad.

2010. márc. 20. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
végigolvastam, de nem nagyom értem. Legyél teljesen őszinte. Tegnap életem egyik legjobb cselekedetét tettem, kijavítottam egy nagy hibát. Sikerült. És igenis neked is sikerülni fog! ;) Ha nem, úgyis találsz még új pasit, és barátnőt! Lehetséges hogy ugyanolyan jóban leszel az újjal, de akár a régivel is ;) mert egy jó barát (ez egy idézet) kihozna a börtönből, de az igazi barát végig ott ül melletted! ;)
2010. márc. 20. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, ezt a lehető legcsúnyábban elcseszted. A hibád ára egy barátság. Esetleg elkezdhetnéd használ az agyadat és nem olyan ócska kifogások mögé bújni, hogy ideges voltál. GONDOLKODJ!! De most így jártál. Én se bocsátanék meg neked a barátnőd helyében, mert úgyse lenne mára régi a barátság és csak a sérelmek jönnének fel. Majd próbálkozz pár év múlva.
2010. márc. 20. 10:05
 6/7 anonim válasza:
ezt a "bűnt" én is elkövettem...de azt kell hogy mondjam nem mindegy hogy milyen volt a kapcsolatuk kettőjüknek és hogy éreztek e egymás iránt bármit...a barátnőm 2 hónapig volt együtt a palijával majd dobta őt...hangsúlyozom két hónap...két hónap alatt szerintem nemigazán lehet úgy istenigazából beleszeretni valakibe..nah mind1...és a szakításuk után 1 hónappal lefeküdt azzal a palival...nincs bűntudatom mert egyrészt nemvoltak régóta együtt másrészt később is történt...az viszont már igazán nagybűnnek mondható ha akkor fekszik le az ember a barátnőjének a palijával amikor együtt vannak, vagy ha régóta voltak már együtt és szakítanak...az ember követ el hibákat, ne emészd magad, az élet megy tovább, lesznek új barátaid stb. a múlttal nem kell foglalkozni csak a jelennel 19/L
2010. júl. 20. 17:10
 7/7 A kérdező kommentje:
szia! Ugyan ez történt velem is,csak én eőtte bnőmmel is összevesztem,és 1 hónapot járt a pasival...Köszi h irtál,segitett
2010. júl. 27. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!