Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A prostikat miért kell "futtat...

A prostikat miért kell "futtatni"?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem ezt az egészet. Miért kell nekik "strici"? Nem tudnak maguktól "dolgozni"? Mit csinál velük a strici, reklámozza őket, vagy mi? És a stricinek ők fizetnek? Ha igen, miért? És végül: miféle kifejezés az, hogy "futtatni"? Egy vállalatot lehet futtatni, de sztem az is angolból átvett dolog (to run a business).

Kösz a válaszokat!

2010. márc. 19. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell nekik a stici.

Legtöbbször a sticik taláják meg a lányokat, mivel a placc fel van osztva, és a strici nem engedi dolgozni azokat, akik nem fizetnek neki. A legtöbbször a strici munkája abból áll, hogy elszedi a pénzt a lányoktól. Aztán van olyanis, amikor a szerncsétlen lányt pl. a családja "eladja" tartozás fejében, és így kerül a strici hálójába. Vagy vannak azok akiket külföldi munkával csalnak lépre, aztán elszedik a papírjaikat, és az utcán kötnek ki!

2010. márc. 19. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Stricik azért vannak, mert pénzt láttak a dologban, és rászálltak az iparágra, azóta már minden lánynak van stricije. A ku*va nekik adja a pénzt, meg persze marad neki is. Ezt 2 okból teszi: 1: különben kivágnák a nyelvét, 2: védelmet kap cserébe a stricitől. Ugyebár nem valami biztonságos egyedül egy nőnek az utcán, esetleg éjjel. Így meg figyelik őt, vagy egy telefon csörgetés, és 2 perc alatt ott vannak a gorillák, ha baj van.

Hallottam olyan verziót is, hogy a prosti azért hűséges a stricijéhez, mert szerelmes belé, így mindent megtesz neki. Egyébként szokták vinni őket bulizni, csinosítják őket, ruhákat kapnak ...stb. Igaz, az ára is nagy. Szemét egy világ ez!

2010. márc. 19. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez sztem azért van, mert vannak léhűtő férfiak, akik üzleti lehetőséget láttak ebben: odament a csajhoz lekevert két-három sallert elvette fél pénzét, a csajok meg hagyták. Aztán később vmiféle testőr is lett belőlük, mert ugye védeni kell a fejőstehenet.
2010. márc. 19. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Eladja a családja tartozás fejében?! Azt megnézem! Milyen tartozást lehet EMBERREL kiváltani...mondjuk, ahogy elnézem a kur*vákat a Nyugatinál, Há' több füle van mint foga, valószínű tényleg tartozás fejében adták el.

Nézd csak meg a "Majdnem Szűz" filmet, bak*er, annak a csajnak se volt túl sok esze, ha elcserélték egy motorra XD

A legetöbb mondjuk úgy megy ku*vának, hogy, hát, nincs meg a 8 osztályom, mit kezdhetnék magammal, ami jobban fizet, mint egy átlag adminisztrátori meló (80-90 e / hó)

Az meg más, hogy jön a hely "UR"-a, és többet árt, mint használ, mert ugye elveszi a pénzem, meg dug*ni kell vele is ingyen, meg meg is ver, mint a lovat, ha nem annyit hozok, amiennyit kell... De ez már valahol az ő válsztásuk. EZT TUDOM!!!

2010. márc. 20. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Há'hogy nehogy elhízzanak...
2010. márc. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!