Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lehetne egy ilyen üzlet...

Hol lehetne egy ilyen üzlet miatt szólni, ahol foglalkoznak is a dologgal?

Figyelt kérdés

A városban ahol élek, van egy éjjel-nappali bolt.

Az egy dolog,hogy az eladók bunkók, többségük köszönni sem tud, de ezen kívül mindig "véletlen" rosszul adnak vissza, vagy többet mondanak, és e mellé rosszul adnak vissza.

Blokkot nem adnak. (tudnak, de nem adják oda, és a gépből sem nyomtatják ki ,legtöbbször.)

Megvagyunk lőve,főleg a vasárnapi zárva tartással, néha muszáj lemennem.

Alapból olcsóbb is mint a nagyáruház, de én inkább bemegyek a nagy boltba és kifizetem azt a plusz pár forintot mint sem ide jöjjek.

De kezd elegem lenni a hely szelleméből, rájuk férne egy ellenőrzés.Ezt hol/hogy tudom elősegíteni?

Nem, rohadtul nem az a megoldás,hogy nem megyek oda, mert itt rendszeresen verik át az embereket, ha valaki még ittas akkor nagyobb összegekben is megteszik.

2015. nov. 11. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A feljelentést bizonyítani kell, amit képes vagy, abból nem lesz semmi. Ma nem olyan a szellemiség, hogy közutálatnak örvend a silányság. Éppenséggel kezd közszeretetnek örvendeni.

Viszont (ha bírod szuflával, idegekkel) lehetőséged van mindig higgadtan és csendesen megkövetelni a szabályokat. Pontos számlát, amit átnézel és hiba esetén a korrekciót megköveteled. Pénztártól távozás előtt!! Utálni fognak, de ha következetes vagy, egy idő után nálad betartják. Lehet, hogy másokon beszedik, de nem te vagy a világ támasza, mindenkinek meg kell tanulnia az önálló és következetes magatartást.

2015. nov. 11. 15:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék feljelentést tenni.

Egy NAV próbavásárlás jobban hangzana.Hátha átvernék az ő emberüket is.

2015. nov. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!