Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Bűn éjszakája c. film...

A Bűn éjszakája c. film alapján minden évben lenne egy éjszaka amikor bárki bármit elkövezhet. Támogatnátok?

Figyelt kérdés

Aki nem látta a filmet: van éjszaka amikor bárki bármit elkövethet, következmények nélkül. Nincs mentő, nincs rendőrség. Az a lényege, hogy aki egy év alatt nem teremti meg magának azt ami ahhoz kell, hogy túlélje, az nem is érdemli meg az életet.

Természetes kiválasztódás lenne szerintem. Aki nem tudja megoldani, az nem hasznos része a társadalomnak, vagyunk elegen a Földön.

Vélemények?

2015. nov. 11. 13:44
 1/5 Molyember ***** válasza:
Törvényekkel együtt is simán megkéselnek este, pedig nem egy éved volt felkészülni rá, hanem az eddigi életed. Akkor haszontalanabb vagy, mint aki megkéselt? A túlélés legbiztosabb módja pedig, hogy mennyire tudsz eltűnni az emberek közül egy éjszakára, ehhez pedig csak pénz kell. Így a hasznosságod a pénzedtől függ, amit szerezhettél illegálisan is, ami viszont már káros a társadalomra. Így hasznosabbnak számít az, aki egész évben lopott, mint pl. egy mentős? Nem láttam a filmet, de nem jött meg a kedvem hozzá.
2015. nov. 11. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván azon az éjszakán senki nem mászkálna kint az utcán, csak aki valamit el akar követni. Aki annyi pénzt nem tud megteremteni magának egy év alatt, hogy saját magát és a házát megvédje, az meg is érdemli szerintem.
2015. nov. 11. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Tehát akinek nincs pénze vagy védtelen, az nem hasznos a társadalomnak?! Remélem, ezt nem gondoltad komolyan.
2015. nov. 11. 15:04
 4/5 Molyember ***** válasza:
Lázár, te vagy az? :)
2015. nov. 11. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne baccál ki velem, elröhögtem magam. Múzeumok , uszodák, még ez is.
2015. nov. 11. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!