Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez a dolog miért olyan nagy...

Ez a dolog miért olyan nagy szám, hogy felháborodtak rajta?

Figyelt kérdés

[link]

Nem mindegy hogy valaki az első vagy második sorban ül?

Csak kíváncsi vagyok nem provokáció akar lenni

2015. nov. 9. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Ez is csak vérmérséklet kérdése. Ha én elsősorban akarnék ülni, vennék jegyet de kiderülne hogy előttem egy "vip" sor van.... nem csinálnék belőle ügyet, mert N E M É R D E K E L! És pláne a lelkemnek nincs arra szüksége hogy most ebből AKKORA ügyet csináljak mintha a családom irtották volna ki. Szerintem aki ezen háborgott amúgy is kicsit frusztált lehet, mert ilyenkor sokan kihasználják az alkalmat hogy egy konfliktus által levezethetik a feszültséget. Ez most egy ilyen volt. Amúgy meg nem nagy tragédia, 1 év múlva már a kutyát sem fogja érdekelni, de a karácsony előtti estén sem.
2015. nov. 10. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

# 10

"Kevés az az ember, aki hajlandó azért többet fizetni, hogy nyugodtan kinyújthassa a lábát"

Azért senki nem fizetett plusz pénzt, hogy ki tudja nyújtani a lábát, mert a második sorba is ennyibe kerültek a jegyek. De ezt már írtam egyszer. (8. válasz)

Itt csak arról van szó, hogy a pécsi DK be akart kerülni valamivel a híradóba. Na meg fáj nekik, hogy egy ideje kihagyják őket a VIP-ből. :)))

2015. nov. 10. 10:50
 13/14 anonim ***** válasza:

10: Az első sorba is ugyanannyiba kerültek a jegyek, mint az ötödikbe, akárhányadikba.

Ez akkor lenne jogos, ha az első sorért felárat számítanak fel és utána kiderül, hogy nem az az első sor.

Nem verték át.

Aki már volt valaha valamilyen rendezvényen, az tudja, hogy az 1. jelölt sor nem feltétlenül az első sor fizikailag.

2015. nov. 10. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
az idegesito, hogy nehany fideszes ingyenelo rablo pöffeszkedik elöl :(
2015. nov. 10. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!