Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is lenézitek azt az embert...

Ti is lenézitek azt az embert akinek nincsenek céljai az életben?

Figyelt kérdés
Eszik, iszik, b....szik, szórakozik, "dolgozik", az meg ráadás ha sajnáltatják magukat, jaj istenem...,ezért a kevés fizetésért..
2015. nov. 2. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézem le, elég baja van neki. El sem tudom képzelni az életet célok nélkül, nekem rengeteg van, más kérdés, hogy mennyit teszek értük...

Igazából az ilyen emberek nem is foglalkoztatnak kicsit sem.

2015. nov. 2. 20:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalataim szerint, az efféle ember próbálja a másik embert lehúzni a maga szintjére, hogy önmagát igazolja, olyankor elgondolkozok, h milyen sokan élik ezt az egyszerű, ösztöneiken alapuló életmódot, még ha elsőre nem is látod, a beszélgetésből, viselkedési szokásokból kitünik. Szánalmas, pont mint a majmok.
2015. nov. 2. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden embernek van célja. Ha más nem, akkor az, hogy egyen, igyon, ba...on, szórakozzon, dolgozzon. Mi ezzel a probléma?
2015. nov. 3. 01:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, mert nekem sincsenek. De nem vagyok alantas ösztönlény sem, a kettő nem jár együtt. Csak semmi nem érdekel tartósan. A fizetésem valóban alacsony, de eszembe sem jut panaszkodni, mert bőven fedezi a szükségleteimet.
2015. nov. 3. 07:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nem is fogok mindenesetben felnézni valakire azért, mert "céljai vannak" annak figyelembevétele nélkül, hogy mennyire reális célok azok, mi esélye van arra, hogy csak részben elérje azokat, ha már azon fennhéjaaskodni tud.

Nekem is vannak nagyra emelt céljaim, amik az idők során változnak... de pl. volt ilyen ismerősöm, aki ezen pattogott, hogy "ő lenézi azokat, akik olyan céltalanok", miközben egy időután kiderült róla, hogy ő sem tudja igazán, mit kezdjen az életével, illetve álmodozásokból állítja fel a "céljait":D

2015. dec. 22. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!