Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miként léphetnék ki a munkahel...

Miként léphetnék ki a munkahelymerő, úgy, hogy később még visszamehessek?

Figyelt kérdés

Kaptam egy alkalmi munkát, 7-8 hónapig tart, havi kb. 350-et lehet vele tisztán,bejelentve keresni.Korábban is dolgoztam már itt, akkor még nem volt főállásom.

A mostani munkahelyemen sem keresek rosszul, de fele ennyit sem...

A főnököm garantáltan dühös lesz ha ott hagyom, és nem fog visszavenni később.

De kifogásokat elfogad, lényegében elég hazudni neki.

Volt már aki betegnek hazudta magát, és bár csak 2 hétre esett volna ki, 2 hónapot mondott, ez idő alatt nem kellett bejönnie (persze pénzt se kapott) de négyszemközt elmondta,hogy a családjával töltötte az időt, kicsit kiengedett, volt elég spórolt pénze.

Munkaeszközünk az autónk, mindenki saját kisteherautóval megy.

Én inkább valami hibát/komoly sérülést hazudnék a kocsira, és hogy nem tudok újat szerezni legyen türelemmel.Aztán kényszerből "kirúg", de nem lesz dühös.

Tudom, nekem is az a véleményem a hazugságról...de mindenképp elmegyek, ha dühös lesz ha nem, csak jobb lenne ha valamikor visszamehetnék.

(messze vagyunk egymástól nem fogok lelepleződni, és őt sem érdekli annyira mert vannak jelentkezők a helyemre, és relatíve gyorsan cserélődnek itt az emberek, tehát lesz esélyem visszakerülni is)

2015. nov. 2. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább kérjél fizetés nélküli szabadságot.

Amúgy ez munkaügy.

2015. nov. 2. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Fizetés nélküli szabadság.
2015. nov. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!