Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van még a Gyakorikérdésekhez...

Van még a Gyakorikérdésekhez hasonló magyar fórum?

Figyelt kérdés

Ez az oldal tele van már trollokkal, meg idiótákkal akik nem létező dolgokat belemagyaráznak a témába, kiforgatják a szavaidat, okoskodnak és elfelejtenek a kérdésedre válaszolni.

Már ott tartok, hogy háromszor is meggondolom, hogy kiteszek-e egy kérdést, mert a válaszolók képesek egyetlenegy elejtett mondatomon lovagolni, és nem halad előre a megoldás. Mindig érthetően, terjedelmesen leírom a témát, hogy ne legyen az, hogy félmondatokból kell leszűrni a következtetést.

Én igyekszem mindig érthetően válaszolni, nem bántva a kérdzőt, de úgy látom sokaknak ez már létszükséglet. A pontozásról nem is beszélve...

A másik amit imádok mikor egymást szapulják a válaszadók, hogy "pff te is olyan magyar vagy mint a többi". Mindezt 2 mondatából. Általánosítanak, és a kérdezőt is beskatujázzák sokszor.

Már gondolkodtam rajta, hogy itthagyom a fórumot, de aztán rájövök, hogy nem ismerek hasonló fórumot, márpedig hasznos a válaszolók stílusától eltekintve.

2015. okt. 30. 11:41
 1/4 belapus ***** válasza:
kérdezz ?. felelek
2015. okt. 30. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:

"beskatujázzák"

Sok mindenben igazad van, de azért figyelhetnél az írásodra is.

Nem ismerek más ilyen fórumot, de szerintem ez jó lenne - fürgébb és aktívabb moderálással.

2015. okt. 30. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, ezt a szót pont nem tudtam, hogy nem így írják. Ettől függetlenül azt hiszem sikerült helyesen leírnom a mondandómat.
2015. okt. 30. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

3 másik (vessző) hibád volt még, de az itteni társaságban ez a helyesírás csúcsa, ilyen hosszú szövegben. Nem is ez a lényeg itt, és a többiben igazad van.

Vigasztalásul arra gondolj, hogy egy átlagos emberi csoport ennél sokkal jobb - csak ők sajnos nem jönnek ide, ill. ha mégis, akkor kevesebbet írnak.

2015. okt. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!