Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Technobulin semmi egyéb, csak...

Technobulin semmi egyéb, csak - optimális mennyiségű - alkohol fogyasztása?

Figyelt kérdés

Veszít az értékéből az élmény?

Józanon már számtalanszor végigélveztem, no meg persze nem józanon is, most viszont lesz egy tuti party, de csak alkoholt fogyaszthatok.

Ezzel degradálom a közösséget és az élményt? Szerintetek ittasan is lehet intenzív az élmény, vagy inkább maradjak csupán józan? Más sajnos most nem jöhet szóba.

#alkohol #party #buli #techno #technokultúra
2015. okt. 25. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

"Más sajnos nem jöhet szóba"

még a végén megsajnállak.

támogatom a drogfogyasztást, elősegíti a természetes szelekciót!

pusztulnak tőle a hülyék.

2015. okt. 25. 19:10
 2/5 anonim válasza:
51%
utolsó te is nyugodtan megdögölhetsz. A kérdésre válaszolva: ha nem leszel agresszív ordibáló nyomorék az alkoholtól (ahogy a legtöbb ember akiket látok mostanában) akkor nyugodtan. Bár én goás vagyok, járok néha technora is r33-ba vagy contra mundumos bulikra vasárnap, és szerintem élvezhetetlen alkohollal (mondom goás vagyok szóval nem rajongok annyira a technóért). De a lényeg a lényeg ha normális vagy részegen és szereted az alkoholt akkor csapasd :D béke
2015. okt. 25. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
Nem ugyanolyan, de piával is lehet élvezni, főleg ha amúgy szoktál drogozni, mert valahogy vissza tudja hozni a pia is az élményt (ezt sok ismerősöm is megerősítette). És kell hozzá egy hozzáállás is, mert ha végig azon szenvedsz, hogy most csak ihatsz, akkor nem lesz jó a buli.
2015. okt. 25. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönet a normális válaszokért!

Egyébként elvagyok az alkohollal, csak sajnos van bennem egyfajta sznobság, amiatt pattogtam ezen, de végül is igazatok van, beadom. :D Béke!

2015. okt. 25. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Most itt az a kérdés, hogy lehet-e élvezni egy technobulit cucc nélkül?
2015. okt. 25. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!