Melyik országban érdemes letelepedni hospitality managerkent?
Szóval a fent említett szakot szeretnem elvégezni egy nemzetkozi egyetemen es az lenne a kérdésem, hogy az utan melyik országba lenne érdemes kitelepulni? Angolul es olaszul beszélek folyékonyan. Inkább preferálom a hidegebb éghajlatot, szeretem a hegyeket es letelemem a sport. Imádok túrázni, futni. Jo anyagi körülmények között szeretnek élni es nagyon fontos az ország biztonsága es egészségügye. A távolság nyilván számít, tehát nem szeretnek 26 órákat repülni, hogy meglátogassam a szüleimet pár napra. Fogékony vagyok a nyelvtanulás terén, tehát ha például engem Norvégiába visz a sors, akkor nem fogok elzárkózni attól, hogy megismerjem a nyelvet, kultúrát. Elsősorban angol nyelvterületen érdekelnek, de nyilván mondhattok más országokat is csak olyanok írjanak akik kint élnek.
Nagyon érdekel például Kanada, Norvégia, Svájc, Skócia....
Az is sokat számít, hogy mennyire nehéz megszerezni az állampolgárságot, mert azt biztos meg szeretnem változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!