Nekem úgy tűnik, hogy aki nem magyarellenes vagy cionista.
Az utóbbit sosem értettem, de valamiért nemzeti körökben ez az egyik legsúlyosabb vád.
2015. okt. 24. 19:20
2/10 anonim válasza:
1: Mit nem értesz ezen? Körülbelül olyan, mintha a hidegháború során valaki amerikaiként a szovjetek szekerét tolta volna.
Két lovat egy seggel nem lehet megülni, tudod?
2015. okt. 24. 19:27
3/10 anonim válasza:
Aki a magyar fajba született.
2015. okt. 24. 19:28
4/10 anonim válasza:
A Magyar Ember legfőbb jellegzetessége az, hogy nem Magyarországon született. Lehet erdélyi, kárpátaljai, felvidéki, délvidéki, lehet bukovinai székely, tök mindegy: csak határon túli legyen. '56-os emigráns "amerikás" leszármazottja is lehet, '45 után menekülő egykori Horthy-rendszerbeli csendőr vagy tisztviselő gyereke-unokája is, az se baj, ha nem is beszél magyarul. De ők az Igaz Magyar Emberek. Aki a határokon belül született és egész életében itt élt, dolgozott és fizetett adót, az nem igazi magyar.
2015. okt. 24. 19:28
5/10 anonim válasza:
Manapság az akinek nagy-magyarország matrica van az autóján, zászló a házán, kárpátiát hallgat, és adócsaló. Ez mellett határon túli olyan ember aki nem fizet adót az országnak, köze nincs a politikához de még is szavazhat a mi ügyeinkről odaátról. Ja, meg az ilyenek miatt itt Debrecenbe nem jutok be az orvoshoz mert "engedjenek előre én messziről Erdélyből jöttem, magyar vagyok" szöveggel nyomul.
2015. okt. 24. 19:44
6/10 anonim válasza:
Állítólag aki az ellenségét felemeli, és nem eltapossa. Ez nem tetszik sokaknak.
2015. okt. 24. 19:55
7/10 anonim válasza:
"1: Mit nem értesz ezen? Körülbelül olyan, mintha a hidegháború során valaki amerikaiként a szovjetek szekerét tolta volna.
Két lovat egy seggel nem lehet megülni, tudod?"
Mert Magyarország és Izrael között mióta van fegyverkezési verseny?
Az, hogy valaki helyénvalónak tartja Izrael vagy egy akármilyen másik ország létezését miért jelentené azt, hogy a saját nemzetének érdekeit ne tarthatná szem előtt?
2015. okt. 24. 20:07
8/10 anonim válasza:
"Mert Magyarország és Izrael között mióta van fegyverkezési verseny? "
Több mint kétezer éve.
2015. okt. 24. 22:25
9/10 anonim válasza:
Te jó ég, milyen társaság gyűlt itt össze...
2015. okt. 24. 22:59
10/10 anonim válasza:
A legjobb társaság. És a Magyar nyelvtan is mellérendelő, míg az összes többi nyelv alá-fölé rendelő. Tehát mi nem taposunk senkin, rajtunk meg taposnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!