Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki szereti Leiner Laura...

Valaki szereti Leiner Laura könyveit?

Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Imádom. Az első könyveit még nem olvastam, de amiket már igen, azokat egytől egyig mindet imádtam. Sokan nem szeretik amúgy, mert szerintük túl van játszva, elcsépelt történet, béna lány és menő fiú úgyis összejön.. És kb 5 könyvet végig kell szenvedni, mire végre megtörténik a 'várva várt csoda' de.. nem tudom. Én ezt szeretem. Szeretem beleképzelni magam olyan helyzetekbe amik velem úgysem történhetnek meg, és így legalább képzeletben megélhetem őket.. De mindenkinek más az ízlése.
2015. okt. 21. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen. Legalább képzeletben van egy cortez akire minden lány vágyik.
2015. okt. 21. 21:47
 3/3 anonim válasza:

Én is szeretem őket nagyon. Szerintem ha valakinek nem tetszik, azt nem kell világgá kürtölni. Max ha már ő is eljutott arra a szintre, hogy több 1000 rajongója van.

M.

2015. nov. 20. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!