Nektek tetszik az a becenév, hogy Dudi?
Figyelt kérdés
21-es skálán pontozzátok, légyszi - 1,ha nagyon nem, 10, ha nagyon tetszik2015. okt. 21. 02:55
1/8 A kérdező kommentje:
azaz 10-es skálán :)
2015. okt. 21. 02:56
2/8 anonim válasza:
Ha mindenhol ezt használja: 2
Állatnak: 8
Becenév: 4
4/8 anonim válasza:
2..
De nem mindegy kinek, egy kisgyereknek talán elmegy, vagy a kocsmában a papák között tudom elképzelni, hogy te Dudi, még egy kör pálinkát?
5/8 A kérdező kommentje:
Felnőtt, 28 éves nőnek. És mindenhol ezt használja.
2015. okt. 21. 10:01
6/8 anonim válasza:
Egyik ismerősömet így hívják, szerintem aranyos név a maga módján :) Persze vannak jobb becenevek is, egy 5-6 pontot adnék rá
7/8 anonim válasza:
Dudás vezetéknevű ismerősömet becézik így, ez ebben a formában megfelel a szokásoknak.
Amúgy pedig látatlanban én fiúra asszociálnék, maximum tinédzserkorig, nem felnőttre és főleg nem nőre. Felnőtt nő esetében szokatlannak találom, valószínűleg ha személyesen ismerném, megszoknám és nem tartanám annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!