Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen indokkal visszavihetem...

Ilyen indokkal visszavihetem az Auchanba a hajfestéket?

Figyelt kérdés
Anyukám kért meg rá, hogy vegyek neki hajfestéket az Auchanban. Az a fajta nem volt, amilyet használni szokott, ezért másik félét választottam, de mikor hazavittem, megnézte és mondta, hogy ilyet már használt és nem vált be neki. Ez ma este volt. Ha holnap reggel visszaviszem a bontatlan festéket a blokkal, van rá esély, hogy visszaadják a pénzt, vagy ne is számítsak rá?
2015. okt. 1. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha sértetlen a csomagolás és blokk is van, kicserélik a megfelelőre. A pénzt nem tudom, hogy visszaadják, lehet.
2015. okt. 1. 21:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, nem volt olyan fajta, amilyet anyukám venni szokott, szóval a cserének nem lenne sok értelme :(
2015. okt. 1. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nyugodtan visszaviheted.

Divatos szidni az Auchant, de a reklamációs hozzáállásuk szerintem példaértékű. Kb. 15 éve költöztem egy olyan helyre, amihez a legközelebbi bevásárlóközpont egy Auchan, azóta hetente többször vásárolok ott. Még soha nem volt olyan, hogy ügyfélszolgálaton kekeckedtek volna. Volt, hogy azért vittem vissza egy vezeték nélküli telefont, mert eszembe sem jutott, hogy ahhoz nem csak telefoncsatlakozás, hanem 220 V is kell - szó nélkül visszavették, amikor elmondtam az okot. Visszavették a kormányzárat, mikor elmondtam, hogy elnéztem a méretet. Visszavették a világító karácsonyi díszt, mikor annyit mondtam, hogy nem tetszik.

nem egyszer más árat hozott a pénztárgép, mint ami ki volt írva polcon - mindig visszaadták, nem csak a különbözetet, hanem annak dupláját!

2015. okt. 1. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Ja, és soha fel sem merült a csere kérdése - automatikusan a pénzt adták.
2015. okt. 1. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Kérdés nélkül visszaadták az árát, még csak nem is húzta a száját a csaj :)
2015. okt. 2. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Mondtam én. Az Auchanban még nem csalódtam ilyen téren. :-)

2015. okt. 2. 15:19
 7/7 anonim válasza:
Hát, én nem tudom Ti miről írtok itt, de én egy nagy párnát vittem vissza, a mérete miatt, de le kellett vásárolnom! Mindegy mit, de vennem kellett valamit a pénzen!
2015. okt. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!