Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy Lajosmizse milyen hely? Tényleg olyan bunkók ott az emberek? Tudtok róla nekem mondani jót illetve rosszat is akár? Lehet odaköltözök, azért érdekelne
2015. szept. 27. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha oda akarsz költözni, néhány napon kirándulj előtte oda, és saját tapasztalatokat nyerve dönts!

Nincs szükség itt személyes ellentéteken alapuló ítéletekre, mert minden helyzet más és más. Lehet, hogy Misi báék' már nemzedékeken keresztül haragban vannak a Lajos báékkal, de te mindkettővel jól kijönnél.

Mi csak annyit tudunk:

Nem messze van Lajosmizse,

Ott születtünk te se mi se.

2015. szept. 27. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Menj oda, nézd meg, van jó cukrászdája, beszélgethetsz emberekkel. Azt miből állapítod meg, ha itt jót, rosszat mondanak, igaz-e.
2015. szept. 27. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából azért írtam ki ezt, hátha egy helyi akad itt. Távolabbi ismerősöktől hallottam egyszer,hogy bunkók ott az emberek....

2015. szept. 27. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!