Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nehéz időszakon megyek kereszt...

Nehéz időszakon megyek keresztül. Írnátok pár pozitív szót?

Figyelt kérdés
Most minden összejött. Szakítottunk a párommal, ezután egy biztos munkát lemondtam egy jobb reményében amiből nem rég derült ki, hogy nem lesz semmi. Most itt vagyok egyedül, esélyek, munka nélkül, teljesen reményvesztetten. 25/N
2015. szept. 20. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:
ettol rosszab mar nem lehet, innen mar csak felfele :)
2015. szept. 20. 00:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Ó, nem féltem én az életet, sokszor bizonyította már, hogy mindig van rosszabb. :D
2015. szept. 20. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindig hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka.
2015. szept. 20. 01:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne törj le, hamarosan adódik új munkalehetőség, volt párod helyett is találsz olyat, akivel jobban illetek egymáshoz. Összeszeded magad, talpra állsz.

Azt gondolta az élet, hogy téged ilyen egyszerűen le lehet nyomni? HÁT NEM!!!!!!

2015. szept. 20. 02:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2015. szept. 20. 10:34
 6/6 Molyember ***** válasza:
Elmúlik.
2015. szept. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!